Είστε εδώ
Home > FAQ media > “Απογείωση” για τις ειδήσεις του OPEN τον Απρίλιο σε σχέση με πέρυσι! Άνοδος 82,2 % στο γενικό σύνολο με τη Νίκη Λυμπεράκη στην πρωτοκαθεδρία της ενημέρωσης

“Απογείωση” για τις ειδήσεις του OPEN τον Απρίλιο σε σχέση με πέρυσι! Άνοδος 82,2 % στο γενικό σύνολο με τη Νίκη Λυμπεράκη στην πρωτοκαθεδρία της ενημέρωσης

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ, με κεντρική παρουσιάστρια τη Νίκη Λυμπεράκη και υπεύθυνο το Χρήστο παναγιωτόπουλο, διευθυντή του ενημερωτικού τομέα του καναλιού, αφού κατέγραψε άνοδο 82,2% στο γενικό σύνολο και 163% στο κοινό ανώτερου επαγγελματικού και μορφωτικού επιπέδου τον Απρίλιο, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2020.

Ειδικότερα τις καθημερινές σημείωσε 8,2% (272.330 τηλεθεατές). Τον περσινό Απρίλιο το ποσοστό του ήταν 4,5% και οι τηλεθεατές 75.000 λιγότεροι.

Στο κοινό Ανώτερου Επαγγελματικού και Μορφωτικού Επιπέδου, φέτος, ανέβηκε στο 10%. Τον περσινό Απρίλιο ποσοστό ήταν 3,8%.

Τον μήνα Απρίλιο, στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του ΟΡΕΝ φιλοξενήθηκαν αποκλειστικές συνεντεύξεις προσωπικοτήτων διεθνούς βεληνεκούς, μεταξύ των οποίων ο Επιχειρησιακός Διευθυντής Ελικοπτέρου Ingenuity της NASA Θεόδωρος Τζανέτος, το στέλεχος της Αρμενικής Κοινότητας της Αμερικής Αρουτίν Χαρτουνιάν, ο Κούρδος βουλευτής του HDP Χισιάρ Οζσόι, η Γερμανίδα βουλευτής του κόμματος των «Πρασίνων» Φραντζίσκα Μπράντνερ, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Γιασάρ Γιακίς.

Το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, συγκέντρωσε 7% τον Απρίλιο (242.540 τηλεθεατές). Το αντίστοιχο ποσοστό πέρσι ήταν 4,7% και οι τηλεθεατές 195.808. Άνοδος 48,9%.

Σε θετικό έδαφος κινήθηκε και το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων με τη Λίνα Δρούγκα. Η μέση απόδοσή του ήταν 9,3% έναντι 7,4% τον περσινό Απρίλιο, ποσοστό αυξημένο κατά 25,6%.

Πηγή: ethnos.gr

Leave a Reply

five × 4 =

Top