Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Άντε βρε μαλάκα, τι είναι αυτά που λες;”! Αστυνομικός τραμπούκισε δημοσιογράφο του Documento έξω από το ΑΠΘ και όταν αυτός ζήτησε τα στοιχεία του τον έβρισαν κι απο πάνω (vid)

“Άντε βρε μαλάκα, τι είναι αυτά που λες;”! Αστυνομικός τραμπούκισε δημοσιογράφο του Documento έξω από το ΑΠΘ και όταν αυτός ζήτησε τα στοιχεία του τον έβρισαν κι απο πάνω (vid)

“Άντε βρε μαλάκα, τι είναι αυτά που λες;”

“Αυτός με είπε μπασταρδάκι, εσύ με λες μαλάκα;”

Την ώρα που σε είσοδο του ΑΠΘ αστυνομικοί προχωρούσαν στην κατάσχεση σακούλας Μασούτη με περιεχόμενο μία βότκα, ένα τζιν, πλαστικά ποτήρια και ένα αναψυκτικό, καταφέρνοντας σκληρό χτύπημα στη βαριά εγκληματικότητα που λυμαίνεται το χώρο του πανεπιστημίου, ένα ακόμη περιστατικό αστυνομικής βίας λάμβανε χώρα, αφού, όπως καταγγέλλει ο συνεργάτης του Documento Αλέξανδρος Λιτσαρδάκης αστυνομικός μέλος της ομάδας Ζ τον έπιασε από το λαιμό.

Ο Αλέξανδρος Λιτσαρδάκης, επισημαίνει ότι την ώρα που έβγαζε βίντεο κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού, αστυνομικός τον έπιασε από το λαιμό, καλώντας τον με φωνές και απειλές φύγει από το σημείο. Ο δημοσιογράφος ζητούσε επιτακτικά τα διακριτικά του αστυνομικού, ο οποίος του απαντούσε… βρίζοντάς τον.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media από το περιστατικό, στη συνέχεια άλλος αστυνομικός τον έβρισε λέγοντας του “άντε βρε μαλάκα, τι είναι αυτά που λες;”, όταν ο δημοσιογράφος, που εν τω μεταξύ είχε επιδείξει τη δημοσιογραφική του ταυτότητα, ζητούσε να μάθει τα στοιχεία του ανθρώπου που του επιτέθηκε, αφού ο αστυνομικός που τον τραμπούκισε δεν είχε εμφανή τα διακριτικά νούμερα που οφείλει να έχει, όπως είχε ανακοινώσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη του κ.Χρυσοχοΐδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξανδρος Λιτσαρδάκης ήταν ο δημοσιογράφος που είχαν τραμπουκίσει τα ΜΑΤ στην επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης του ΑΠΘ, λίγη ώρα πριν την προγραμματισμένη λήξη της.

με πληροφορίες από documentonews.gr
η κεντρική φωτογραφία είναι screenshot από το βίντεο

Leave a Reply

19 − 15 =

Top