Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Άκυρο” από Αντώναρο στις “πιρουέτες” με την ανακοίνωση νέων κρουσμάτων: Η σωστή ενημέρωση θα έπρεπε να είναι “σήμερα έχουμε συνολικά 169 νέα κρούσματα”

“Άκυρο” από Αντώναρο στις “πιρουέτες” με την ανακοίνωση νέων κρουσμάτων: Η σωστή ενημέρωση θα έπρεπε να είναι “σήμερα έχουμε συνολικά 169 νέα κρούσματα”

Σχόλιο για τον τρόπο που (δεν) έγινε η σημερινή ενημέρωση ως προςτον αριθμό νέων κρουσμάτων έκανε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Όπως έχουμε ήδη σημειώσει, στην σημερινή ενημέρωση, ο Σωτ.Τσιόδρας ενημέρωσε ότι είχαμε “27 νέα κρούσματα στη χώρα μας και επιπλέον 23 κρούσματα στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Ριτσώνα”, ενώ ως προς την ενημέρωση για τα νέα κρούσματα στο πλοίο “Ελ.Βενιζέλος” που τελικά κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Πέμπτης, ο κ.Τσιόδρας δεν είπε τίποτα, αφήνοντας στον κ.Χαρδαλιά την ενημέρωση,ο οποίος είπε ότι συνολικά έχουν βρεθεί θετικά στον ιό 119 επιβάτες.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος έγραψε σχετικά:

Η σωστή ενημερωση θα επρεπε να ηταν ως εξής:

— Σήμερα έχουμε συνολικά 169 νέα κρούσματα.

Η κατηγοριοποίηση έπεται και είναι και αμφιλεγομενο τουλάχιστον να κατατασσεις τα κρουσματα σε κατηγορίες ανάλογα με το που βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια η με το ποια ιθαγένεια έχουν. Αλλά θα μου πεις ετσι αποφευγουν κάποιοι να αναφερουν τον συνολικο αριθμό των σημερινων κρουσμάτων.

Για να μη ξεχνάμε τις βασικές αρχές και να αποφευγονται τα ενημερωτικά ολισθήματα.

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

9 + 9 =

Top