Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Αίσχος, φασίστες”: Άνδρες ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ μπούκαραν σε λαϊκή στο Χαλάνδρι όταν σηκώθηκε πανό για Κουφοντίνα για να συλλάβουν άσχετη γυναίκα που έκανε το “λάθος” να διαμαρτυρηθεί (vid)

“Αίσχος, φασίστες”: Άνδρες ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ μπούκαραν σε λαϊκή στο Χαλάνδρι όταν σηκώθηκε πανό για Κουφοντίνα για να συλλάβουν άσχετη γυναίκα που έκανε το “λάθος” να διαμαρτυρηθεί (vid)

Επίθεση πραγματοποίησαν δυνάμεις των ΜΑΤ και ομάδα ΔΕΛΤΑ με τα μηχανάκια μέσα στην λαϊκή του Κάτω Χαλανδρίου, συλλαμβάνοντας πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν για την παρουσία τους

Ομάδα ατόμων ύψωσε δύο πανό αλληλεγγύης για τον Δημήτρη Κουφοντίνα που κινδυνεύει άμεσα με απώλεια της ζωής του μετά από 57η και 12μέρα δίψας.

Άνδρες της ομάδα ΔΕΛΤΑ εισέβαλαν με τα μηχανάκια μέσα στη λαϊκή κατατρομοκρατώντας τον κόσμο, με κίνδυνο να χτυπήσουν πολίτες που ψώνιζαν σε μια προσπάθεια να συλλάβουν τα άτομα που πραγματοποίησαν την παρέμβαση αλληλεγγύης.

Οι πολίτες που ψώνιζαν τρομοκρατημένοι από τους αφηνιασμένους αστυνομικούς που έτρεχαν μέσα στη λαϊκή, διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Η ομάδα ΔΕΛΤΑ, που δεν έβρισκε όσους σήκωσαν τα πανό, αποφάσισε να προσαγάγει βίαια μία γυναίκα που δεν είχε σχέση με τους αλληλέγγυους. Ο λόγος; Επειδή απλώς διαμαρτυρήθηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα κατηγορείται για “βία κατά υπαλλήλων και απόπειρα απλής σωματικής βλάβης” και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο facebook φαίνεται η σύλληψη της γυναίκας και οι διαμαρτυρίες των καταναλωτών που φώναζαν “φασίστες”, “αίσχος” και “ούτε να καταναλώσουμε με την ησυχία μας δεν μας αφήνετε”.

πηγή: avgi.gr
φωτογραφία: Ελεάννα Κουνούπα από την avgi.gr

Leave a Reply

four − one =

Top