Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > “Πυροβολεί” Μητσοτάκη και ο Αντώναρος: Παροχολογία μόνο στους “πελάτες” της ΝΔ, τους επιχειρηματίες και για τους άλλους τσιμουδιά…

“Πυροβολεί” Μητσοτάκη και ο Αντώναρος: Παροχολογία μόνο στους “πελάτες” της ΝΔ, τους επιχειρηματίες και για τους άλλους τσιμουδιά…

Σφοδρά πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος για τις “υποσχέσεις για φορολογικές ελαφρύνσεις που μοιράζει αριστερά και δεξιά αφειδώς” αλλά μόνο στους “πελάτες” όπως λέει της Νέας Δημοκρατάις, “την οικονομική ελίτ. Όλοι οι άλλοι φαίνεται πως — κατά πως τα βλέπει η ΝΔ — απλά έτυχε να ζουν σ’ αυτη τη χώρα”.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Από υποσχέσεις για φορολογικές ελαφρύνσεις άλλο τίποτε η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Τις μοιράζει αριστερά και δεξιά αφειδώς — βέβαια για να είμαστε ακριβείς: μόνο στους επιχειρηματίες. Λες κι αυτοί είναι μόνο Ελληνες πολίτες.

Γιατί για τον μέσο Ελληνα φορολογούμενο — τον μισθωτό και το συνταξιούχο — τσιμουδιά φυσικά. Κι άς είναι αυτοί τα συνηθισμένα φορολογικά ισοζύγια. Αυτοί που καλούνται πάντα να πληρώσουν. Ναι αυτοί που έχουν γονατίσει απο τις συνεχείς περικοπές και μειώσεις. Αυτοί που αγκομαχούν να τα βγάλουν πέρα μέσα στη κρίση. Να πληρώσουν λογαριασμούς. Να σπουδάσοιυν τα παιδιά τους.

Αλλά, είπαμε, η νεοφιλελευθερη σημερινή ηγεσία της ΝΔ νοιάζεται κυρίως για τους “πελάτες” της. Την οικονομική ελίτ. Ολοι οι άλλοι φαίνεται πως — κατά πως τα βλέπει η ΝΔ — απλά έτυχε να ζουν σ αυτη τη χώρα.

Εμεις λοιπόν λέμε: ΟΧΙ ΕΤΣΙ. ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ.

Τα εκατομμύρια των μισθωτών και συνταξιούχων δεν ειναι Ελληνες πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Αντίθετα αυτοί επωμισθηκαν τα βάρη της κρίσης.

Γι αυτό λέμε: Πρωτα αυτοί — ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ — πρέπει να ωφεληθούν από οποιαδήποτε μείωση των φορολογικών συντελεστών. Και συγκεκριμένα: ¨Οσοι έχουν εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ να πληρώνουν 50% λιγότερο φόρο εισοδήματος από όσο πληρώνουν σήμερα. Και σταδιακή μείωση όσων — λίγων — κερδίζουν παραπάνω.΅Ετσι απλά.

Εμείς τολμάμε.

ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

Είμαστε εδώ.
Είμαστε παντού.
Είμαστε πολλοί.
Είμαστε όλο και πιο πολλοί“.

Leave a Reply

Top