Είστε εδώ
Home > FAQ news > Πύρινη “τανάλια”… ! Τσίπρας: “Με προβληματίζουν οι παράλληλες εστίες …”. Νέα φωτιά τώρα στον Κάλαμο (vid) , αναφορές για φωτιές σε Ζούμπερι και Ξυλόκαστρο

Πύρινη “τανάλια”… ! Τσίπρας: “Με προβληματίζουν οι παράλληλες εστίες …”. Νέα φωτιά τώρα στον Κάλαμο (vid) , αναφορές για φωτιές σε Ζούμπερι και Ξυλόκαστρο

Κάθε λίγο “ξεπηδούν” και νέες πυρκαγιές! Στις φλόγες Ν. Βουτζάς, Άγ. Ανδρέας, Μάτι. Σε Κάλαμο και Ζούμπερι τα νέα μέτωπα, με τους άνδρες της πυροσβεστικής να σπεύδουν στα σημεία!

Ο Αλέξης Τσίπρας, από την Βοσνία – Ερζεγοβίνη όπου βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη, έκανε τις εξής δηλώσεις:

“Πληροφορήθηκα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια πολύ δύσκολη κατάσταση στην Αττική με τρία παράλληλα μέτωπα. Είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τους αρμόδιους υπουργούς.

Όλες οι επίγειες δυνάμεις επιχειρούν. Παρά τις αντίξοες συνθήκες κάνουμε ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να αντιμετωπιστούν οι φωτιές. Με προβληματίζουν οι παράλληλες εστίες. Η σκέψη μου βρίσκεται εκεί”.

Φωτιά εκδηλώθηκε, πριν από λίγα λεπτά, στον Κάλαμο Αττικής Η φωτιά ξέσπασε στην κατοικημένη περιοχή Πανόραμα με τον κόσμο πανικόβλητο να εγκαταλείπει τα σπίτια του. Στο σημείο σπεύδουν αυτή την ώρα πυροσβεστικές δυνάμεις.

Leave a Reply

Top