Είστε εδώ
Home > FAQ news > Έντονη παρασκηνιακή δραστηριότητα στη ΝΔ! Δείπνο στο σπίτι του στην Καλαμάτα παραθέτει αύριο το βράδυ ο Αντ.Σαμαράς στον Κυριάκο Μητσοτάκη! Μενού … η “αντίσταση” Ντόρας-Καραμανλικών

Έντονη παρασκηνιακή δραστηριότητα στη ΝΔ! Δείπνο στο σπίτι του στην Καλαμάτα παραθέτει αύριο το βράδυ ο Αντ.Σαμαράς στον Κυριάκο Μητσοτάκη! Μενού … η “αντίσταση” Ντόρας-Καραμανλικών

Πριβέ δείπνο με επίκεντρο (σύμφωνα με πληροφορίες του The FaQ) την “αντίσταση” της Ντόρας Μπακογιάννη και των καραμανλικών, στην ακροδεξία μετατόπιση του κόμματος, που επιχειρείται με αφορμή τις εξελίξεις στο Μακεδονικό, αλλά και την έντονη φημολογία στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα για εμπλοκή και πολιτικών στελεχών στην υπόθεση Νοβάρτις ,θα παραθέσει ο πρώην πρωθυπουργός Αντ Σαμαράς, στον Κυριάκο Μητσοτάκη το βράδυ της Πέμπτης στην Καλαμάτα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, θα επισκεφθεί τον τόπο καταγωγής του κ. Σαμαρά στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στους νομούς Ηλείας και Μεσσηνίας και την Παρασκευή το πρωί, θα παραστεί στη θεία λειτουργία για την τοπική εορτή της Υπαπαντής.

Απόψε το βράδυ ο Αντ Σαμαράς παραβρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τον Αλέκο Αλαβάνο, και τον Ανδρέα Λοβέρδο, στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογραφου Ν Χασαπόπουλου «Η αγωνία ενός ρεπόρτερ»!

Πηγή: newspost.gr

Leave a Reply

Top