Είστε εδώ
Home > FAQ news > Πυρά Τσίπρα σε Μητσοτάκη μετά τις αποκαλύψεις για το βιογραφικό του υφ/γου Εξωτερικών Διαματάρη: «Αυτό είναι το κράτος της fake αριστείας» (vid)

Πυρά Τσίπρα σε Μητσοτάκη μετά τις αποκαλύψεις για το βιογραφικό του υφ/γου Εξωτερικών Διαματάρη: «Αυτό είναι το κράτος της fake αριστείας» (vid)

 

«Το απόγειο της αριστείας έρχεται να επιβεβαιώσει η είδηση ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα ομογένειας και εκδότης του Εθνικού Κήρυκα, ο κ. Διαματάρης έχει δηλώσει στο βιογραφικό του ότι είναι απόφοιτος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο πανεπιστήμιο Columbia. Αλλά το πανεπιστήμιο αυτό μας λέει ότι ο κύριος αυτός πέρασε έξω από την πόρτα και όχι μέσα. Δεν έχει πτυχίο, δεν είναι απόφοιτος. Αυτό είναι το κράτος των αρίστων, της fake αριστείας, του ρουσφετιού και της πελατειακής δοσοληψίας. Αυτό το κράτος μας οδήγησε στη χρεοκοπία. Περιμένω μία απάντηση σήμερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον υφυπουργό του. Αν τον κρατήσει μετά από αυτή την αποκάλυψη, σημαίνει ότι τελικά δεν έχουν ιερό και όσιο. Περιμένω τουλάχιστον να τον αποπέμψει από την κυβέρνησή του γι’ αυτή τη μεγάλη εξαπάτηση»,

Πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε από την Αλεξανδρούπολη ο Αλέξης Τσίπρας, φέρνοντας ως παράδειγμα τα όσα έγιναν γνωστά για τον υφυπουργό Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη, ο οποίος ουδέποτε πήρε πτυχίο από το πανεπιστήμιο του Columbia, παρά τα όσα αναφέρονταν στο βιογραφικό του. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι: «Αυτό είναι το κράτος της fake αριστείας», τονίζοντας ότι περιμένει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποπέμψει τον υφυπουργό, μετά τις αποκαλύψεις για το θέμα.

Δείτε το σημείο της αναφοράς στον Διαματάρη από το 21ο λεπτό του βίντεο και έπειτα

Πηγή: documentonews.gr

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Leave a Reply

1 + 3 =

Top