Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Πυρ και μανία ο Λιάτσος για Άδωνι: Παίρνει τηλέφωνα διάφορους που νομίζει ότι είναι ισχυροί για να βγει στην εκπομπή μου – Αν δεν ζητήσει συγγνώμη για το “έμμισθα τετράποδα” δεν ξαναβγαίνει…(vid)

Πυρ και μανία ο Λιάτσος για Άδωνι: Παίρνει τηλέφωνα διάφορους που νομίζει ότι είναι ισχυροί για να βγει στην εκπομπή μου – Αν δεν ζητήσει συγγνώμη για το “έμμισθα τετράποδα” δεν ξαναβγαίνει…(vid)

Έξαλλος με τον Αντιπρόεδρο – προσωπική επιλογή Μητσοτάκη – έγινε ο Αιμίλιος Λιάτσος με αφορμή μία ανάρτηση που έκανε retweet ο Άδωνις Γεωργιάδης και μιλούσε για “έμμισθα τετράποδα της Kontranews”.

«Εγώ αυτό το πράγμα δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Τον φιλοξένησα πολλές φορές. Του έδωσε την εκπομπή για συνέντευξη δίωρη, τουλάχιστον 5 με 6 φορές. Έφτασε να παίρνει τηλέφωνα σε… διάφορους που νομίζει ότι είναι ισχυροί για να κάνουν κουμάντο στην εκπομπή μου. Κουμάντο στην εκπομπή μου κάνω μόνο εγώ. Όπου και αν πάρεις τηλέφωνο, όποιον και να παρακαλέσεις για να βγεις στην εκπομπή, δεν υπάρχει περίπτωση, αν δε θέλω εγώ να βγεις ποτέ».

Και συνέχισε: «Όταν του έστελνα email για να βγει στην εκπομπή μου με καλεσμένους, απαιτούσε πρώτα να του κάνω τετ-α-τετ συνέντευξη! Στον συγκεκριμένο κύριο που λέει τετράποδα τους δημοσιογράφους του KONTRA συνέντευξη δεν του κάνω ποτέ και δεν πρόκειται να ξαναπατήσει το πόδι του στην εκπομπή κι ας πάει όπου θέλει».

Μάλιστα έπαιξε και βίντεο από τον… παλιό καλό καιρό που ο Άδωνης ασχολιόταν με τη Μακεδονία βρίζοντας τον Κώστα Καραμανλή και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση, ενώ, σημείωσε, ότι αν ο Άδωνης δε ζητήσει συγγνώμη θα συνεχίσει να παίζει βίντεο με τις κατά καιρούς… αλήστου μνήμης δηλώσεις του για στελέχη της ΝΔ.

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

Top