Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Προκαλούν με τη σιωπή τους οι μεγαλοκαρχαρίες δημοσιογράφοι του MEGA…” λέει πρώην υπουργός

“Προκαλούν με τη σιωπή τους οι μεγαλοκαρχαρίες δημοσιογράφοι του MEGA…” λέει πρώην υπουργός

Στο κλείσιμο του MEGA και στη στάση που τήρησαν κορυφαίοι δημοσιογράφοι του καναλιού αναφέρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Με δήλωσή του ο πρώην υπουργός αναφέρει ότι οι λόγοι που έκλεισε το MEGA είναι γνωστοί όπως και οι υπεύθυνοι γι’ αυτό και υπογράμμισε πως τώρα η “σκέψη μας πρέπει να είναι στους εργαζομένους”.

“Εκείνο που πραγματικά όμως με εκπλήσσει είναι η προκλητική σιωπή και αποχή των μεγαλοκαρχαριών δημοσιογράφων που πλούτιζαν τόσα χρόνια υπηρετώντας το σύστημα που τους βόλευε ενώ σήμερα ξεχνούν τους απλούς εργαζομένους. Λυπάμαι πολύ”, κατέληξε ο κ. Κουρουμπλής.

Ολόκληρη η δήλωση του Π. Κουρουμπλή για το MEGA:
“Είναι γεγονός πως το πρώτο ιδιωτικό κανάλι της Ελληνικής τηλεόρασης που κυριαρχούσε για χρόνια έκλεισε και οι λόγοι είναι γνωστοί όπως και οι υπεύθυνοι γι’ αυτό. Η σκέψη μας πρέπει να είναι στους εργαζομένους που μετά από πολύμηνη ταλαιπωρία θα βρεθούν και επίσημα άνεργοι.

Εκείνο που πραγματικά όμως με εκπλήσσει είναι η προκλητική σιωπή και αποχή των μεγαλοκαρχαριών δημοσιογράφων που πλούτιζαν τόσα χρόνια υπηρετώντας το σύστημα που τους βόλευε ενώ σήμερα ξεχνούν τους απλούς εργαζομένους. Λυπάμαι πολύ”

Πηγή: newsit.gr

Leave a Reply

Top