Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Προκαλεί η “λίστα- σοκ” 615 εκατ. από ανείσπρακτες οφειλές ΠΑΕ-ΚΑΕ και “διασήμων” ( ανάμεσά τους Κοσκωτάς-Κοτσώνης) προς το Δημόσιο !!!

Προκαλεί η “λίστα- σοκ” 615 εκατ. από ανείσπρακτες οφειλές ΠΑΕ-ΚΑΕ και “διασήμων” ( ανάμεσά τους Κοσκωτάς-Κοτσώνης) προς το Δημόσιο !!!

Το ποσό των 615 εκ. ευρώ φτάνουν οι ανείσπρακτες οφειλές προς το Δημόσιο από ομάδες και φυσικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι Γιώργος Κοσκωτάς και Αιμίλιος Κοτσώνης…

Λίστα ντροπής οφειλών μαμούθ, για τον απλό κοσμάκη που τον τρέχουν σε κατασχέσεις για … δόσεις των 300 ευρώ στην Εφορία, ή τα Ταμεία, παρουσίασε χθες το βράδυ η εκπομπή “Δίκη της Δευτέρας” του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαίδη, στον ΣΚΑΙ! Στην λίστα αυτη όπως φάνηκε, συμπεριλαμβάνονται ΠΑΕ – ΚΑΕ, αλλά και γνωστά ονόματα, πολλά εκ των οποίων και celebrities που έχουν αναμιχθεί ανά εποχές με τον αθλητικό χώρο …

Σύμφωνα με τα νούμερα της λίστας οι οφειλές, είτε των ομάδων είτε των αθλητικών παραγόντων, έχουν φτάσει τα 615.031.344 ευρώ, ενώ η πρόβλεψη εισπραξιμότητας περιορίζεται στο 2%! Στον κατάλογο, δεν περιλαμβάνονται ούτε οι επίδικες ούτε οι ρυθμισμένες οφειλές.

Πηγή: sportfm.gr / sdna.gr

Leave a Reply

Top