Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Πρώην υπουργός της ΝΔ δίνει το σήμα: Θα πάω να ψηφίσω για πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ τον Ανδρέα Λοβέρδο

Πρώην υπουργός της ΝΔ δίνει το σήμα: Θα πάω να ψηφίσω για πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ τον Ανδρέα Λοβέρδο

Την ανοιχτή γραμμή μεταξύ της ΝΔ και της δεξιάς πτέρυγας του ΚΙΝΑΛ, επιβεβαιώνουν οι δηλώσεις του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού (γνωστού και από την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ), Θανάση Γιαννόπουλου, σύμφωνα με τις οποίες θα ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, στις 5 και 12 Δεκεμβρίου, τον Ανδρέα Λοβέρδο.

«Έχουμε δημοκρατία και οι πολίτες έχουν δικαίωμα να επιλέξουν και αυτούς που θα κάνουν αντιπολίτευση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος, μιλώντας tvstar.gr και πρόσθεσε ότι «άλλωστε δεν απαγορεύεται από πουθενά, από κανένα καταστατικό, να πάω να ψηφίσω στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ».

«Είμαι μέλος της ΝΔ και θα πάω να ψηφίσω στις εκλογές για πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ τον Ανδρέα Λοβέρδο. Είναι καιρός να δοκιμάσει και κάτι άλλο το κόμμα αυτό. Εγώ επιλέγω τον συνάδελφο, καθηγητή, πανεπιστημιακό Ανδρέα Λοβέρδο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ίδιος, όντας καθηγητής στο πανεπιστήμιο, υπέγραψε με άλλους 98 καθηγητές, κείμενο στήριξης στην υποψηφιότητα του κ. Λοβέρδου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

 

Πηγή: avgi.gr

Leave a Reply

fifteen − 5 =

Top