Είστε εδώ

Πρώην Τομεάρχης Πολιτισμού του Βενιζέλου : “Πέθανε ο David Bowie και ο μ…..ς ο Τσίπρας, ζει ακόμα.” !!!

” Το μέλλον της πολιτικής είναι η αισθητική ” είχε πει ο μεγάλος Μάνος Χατζιδάκις. Είναι προφανές γιατί ο Ευάγγελος Βενιζέλος και οι επιλογές του, δεν είχαν ( ευθύς εξ αρχής ) κανένα μέλλον, στην πολιτική. Πιθανώς αλλού …
Ας πει κάποιος στον ανιστόρητο ( πιθανώς και αγράμματο ) αλλά σίγουρα ατάλαντο ” μετριότατο συγγραφέα “, πρώην Τομεάρχη Πολιτισμού του Βενιζέλου, ( δεν λέω του ΠΑΣΟΚ γιατί θα ” τρίζουν και τα κόκκαλα ” μερικών γιγάντων του χώρου, που πέρασαν παλαιότερα από αυτό το κίνημα ) ότι ο Μαρά, δεν έκανε μπάνιο όταν δολοφονήθηκε, αλλά θεραπεία, διότι είχε κολήσει μια δερματική πάθηση όταν για μια βδομάδα -πριν πέσει η Βαστίλλη- τον έψαχνε η αστυνομία του Λουδοβίκου, κι εκείνος κρυβόταν στους υπονόμους του Παρισιού.
Όσο για τον ” βίο και την πολιτεία ” του Θανάση Χειμωνά ( με όνομα πραγματικά βαρύ … ) , βρίθει υβριστικών αναρτήσεων ” σεξιστικού ” αλλά και ” ρατσιστικού ” περιεχομένου με ιδιαίτερα προτίμηση στις … ” μανούλες ” όσων στοχοποιεί. Παχυδερμικής υφής η αισθητική της έκφρασής του, ” αποθεώνει ” καθημερινά τις επιλογές του πρώην μέντορά του. Φαντάζομαι ότι ετοιμάζεται να τον ακολουθήσει στις νέες περιπλανήσεις τους στον … ” ανεκτικό ” κόσμο του Κυριάκου !

Μια σκέψη στο “Πρώην Τομεάρχης Πολιτισμού του Βενιζέλου : “Πέθανε ο David Bowie και ο μ…..ς ο Τσίπρας, ζει ακόμα.” !!!

  1. Να πάει να αλλάξει επίθετο ο χειμωνάς ο μικρός. Μαγαρίζει τη μνήμη του πατέρα του, με το βόθρο πιυ έχει για στόμα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *