Είστε εδώ
Home > FAQ media > Προάγγελος μεγάλων ανατροπών όταν οι σατιρικές εκπομπές σαρώνουν τα δελτία! 1,5 εκατομμύρια τηλεθεατές – ιστορικό υψηλό – χθες ημέρα του ν/σ Κεραμέως, το “Ράδιο Αρβύλα” στο OPEN!

Προάγγελος μεγάλων ανατροπών όταν οι σατιρικές εκπομπές σαρώνουν τα δελτία! 1,5 εκατομμύρια τηλεθεατές – ιστορικό υψηλό – χθες ημέρα του ν/σ Κεραμέως, το “Ράδιο Αρβύλα” στο OPEN!

Παλιότερα οι διευθυντές και σύμβουλοι έκδοσης έλεγαν πως “όταν οι σατιρικές εκπομπές σαρώνουν τα πολιτικά δελτία, συντελούνται μεγάλες απροσδιόριστες ανατροπές υπογείως στην κοινή γνώμη!”. Ανατροπές που δεν καταγράφονται στις μετρήσεις …

Γεγονός πάντως είναι πως το “Ραδιο Αρβύλα” καθημερινά στις 8 αμέσως μετά το δελτίο του OPEN, συνεχίζει να σαρώνει τον “ανταγωνισμό” από τα δελτία των άλλων ιδιωτικών καναλιών εκείνη την ώρα, ενω είναι χαρακτηριστικό οτι χθες, ημέρα μεγάλης πολιτικής αναταραχής με το ν/σ Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη για τα Πανεπιστήμια και τα συλλαλητήρια , έκανε το πιο υψηλό ποσοστό του από τότε που ξεκίνησε, απέναντι στα δελτία του ΑΝΤ1, του ΣΚΑΙ και του STAR.

Πέτυχε 23,4% στα δυναμικά κοινά (18-54), πήγε καλύτερα ακόμα και από την πρεμιέρα του ακριβώς ένα μήνα πριν. Αυτό σημαίνει, σε απόλυτους αριθμούς, ότι το παρακολούθησαν έστω για ένα λεπτό πάνω από 1,5 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Περισσότερο αρέσει στους άνδρες και, φυσικά, στους πιο νέους (15-24 στο 28,6% και 25-54 στο 27%) και λιγότερο στις γυναίκες, παραμένοντας ωστόσο στην κορυφή καθ’ όλη τη διάρκεια προβολής του με 21,1%.

Πηγή: e-tetradio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Top