Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Προ της διάσπασης η ΝΔ;” Για έντονο παρασκήνιο με φόντο το Μακεδονικό, γράφει ο Άρης Ραβανός στα Νέα του Μαρινάκη, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του The FaQ

“Προ της διάσπασης η ΝΔ;” Για έντονο παρασκήνιο με φόντο το Μακεδονικό, γράφει ο Άρης Ραβανός στα Νέα του Μαρινάκη, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του The FaQ

Πλήρης επιβεβαίωση των πληροφοριών του The FaQ από τις 24/12 που έκαναν λόγο για τον κινδυνο διάσπασης της ΝΔ από πιθανές εξελίξεις στο θέμα της επίλυσης του Σκοπιανού, από το σημερινό ρεπορταζ του έγκυρου στα νεοδημοκρατικα, Άρη Ραβανού, στα Νέα του Μαρινάκη!

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο Μοσχάτο λοιπόν το σημερινό δημοσίευμα των Νέων του Βαγγέλη Μαρινάκη τα οποία διάκεινται φιλικά στη ΝΔ. Υπό τον τίτλο «Οι εξελίξεις με την ΠΓΔΜ «γεννούν» δεξιό κόμμα;», τα Νέα και ο δημοσιογράφος Άρης Ραβανός ο οποίος γνωρίζει καλά τα τεκταινόμενα στην οδό Πειραιώς αναφέρουν ότι «με δεδομένο ότι η χρήση του ονόματος ‘’Μακεδονία’’ δεν γίνεται αποδεκτή από αρκετούς βορειοελλαδίτες βουλευτές της ΝΔ που τηρούν στάση αναμονής πριν εκδηλωθούν, έχει προχωρήσει η συζήτηση για το εάν θα πρέπει ή όχι να στηθεί ένα νέο κόμμα με καθαρά δεξιό στίγμα».

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ των Νέων, «ο στόχος θα είναι να στεγάσει σκληρούς δεξιούς ψηφοφόρους που αυτή τη στιγμή δεν ικανοποιούνται πολιτικά από τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ και ενδεχομένως να λειτουργήσει και ως μοχλός πίεσης να καθίσουν στο τραπέζι για να υπάρξει κοινή γραμμή πλεύσης και οι αρχηγοί υφιστάμενων κομματιδίων που είναι στα δεξιά του πολιτικού χάρτη».

Έγραφε το ρεπορτάζ του The Faq στις 24/12: ” Και επειδή εδώ … τα διαβάζετε πρώτοι και έγκαιρα, πάμε! Είναι πολύ πιθανόν, λοιπόν, τους επόμενους μήνες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να βρεθεί αντιμέτωπος με μία διάσπαση και μέ ένα ακόμα δεξιό κόμμα, από Βορειοελλαδίτες, στην περιφέρεια της ΝΔ, ή να (δια)συρθεί πίσω από τη “γραμμή” Σαμαρά το 1993, που έριξε τον πατέρα του!” Και : ” Το αποτέλεσμα, και σας το λέω από τώρα, θα είναι , ο Τσίπρας να καταγράψει μια Εθνική επιτυχία στο ενεργητικό του, ο Μητσοτάκης να απομονωθεί εντελώς μέσα και … έξω και η ΝΔ να βρεθεί με ένα νέο δεξιό κόμμα εκτός του χώρου της ( περιφερειακά ) από Βορειοελλαδίτες βουλευτές και πολιτευτές!

Πηγή: koutipandoras.gr

3 thoughts on ““Προ της διάσπασης η ΝΔ;” Για έντονο παρασκήνιο με φόντο το Μακεδονικό, γράφει ο Άρης Ραβανός στα Νέα του Μαρινάκη, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του The FaQ

  1. Το λυπηρο ειναι που η νεα δημοκρατια η σκαπουλαρε μεσα στη κριση χαρη στο ενστικτο επιβιωσης του κωστακη του καραμανλη που τη κοπανησε κι αφησε αλλους να καθαρισουν και απο κει και περα στο ενστικτο αυτοσυντηρησης μεριδας της ολιγαρχιας που συνασπιστηκε στον μοναδικο εναπομειναντα καθεστωτικο πολο.Αλλα ποτε δε ξερει κανεις τι επιφυλασσει το μελλον.

  2. Το λυπηρο ειναι που η νεα δημοκρατια τη σκαπουλαρε μεσα στη κριση χαρη στο ενστικτο επιβιωσης του κωστακη του καραμανλη που τη κοπανησε κι αφησε αλλους να καθαρισουν και απο κει και περα στο ενστικτο αυτοσυντηρησης μεριδας της ολιγαρχιας που συνασπιστηκε στον μοναδικο εναπομειναντα καθεστωτικο πολο.Αλλα ποτε δε ξερει κανεις τι επιφυλασσει το μελλον.

Leave a Reply

Top