Είστε εδώ
Home > FAQ news > Πρό(σ)κληση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: Να μη δειλιάσει, να έρθει ο ίδιος να δει την κατάσταση στην Καρδίτσα, αυτό που δεν έκαναν οι υπουργοί του και οι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης

Πρό(σ)κληση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: Να μη δειλιάσει, να έρθει ο ίδιος να δει την κατάσταση στην Καρδίτσα, αυτό που δεν έκαναν οι υπουργοί του και οι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης

Με αφορμή την επίσκεψή του στον νομό Καρδίτσας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι συνομίλησε με ανθρώπους που έχουν υποστεί απώλειες από το πέρασμα της κακοκαιρίας, σημειώνοντας ότι «Δεν υπήρξε ένας υπεύθυνος, δήμαρχος, περιφερειάρχης ή αντιπεριφερειάρχης να ‘ρθει και να μιλήσει με αυτούς τους ανθρώπους. Να δει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν».

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

Σήμερα στην Καρδίτσα συνομίλησα με απελπισμένους ανθρώπους, επαγγελματίες, πολίτες που έχουν χάσει άλλοι την επιχείρησή τους, τα εμπορεύματά τους, άλλοι τις οικοσκευές τους. Πιστεύω ότι είναι μια εικόνα που αξίζει τον κόπο να την δει κανείς γιατί δεν είναι εύκολο να την περιγράψει.

Κι αν εγώ σήμερα θέλω να επιρρίψω μία ευθύνη, βασική ευθύνη, δεν είναι για όλα όσα δεν έγιναν ή δεν προβλέφθηκαν πριν από τον κατακλυσμό, αλλά για το τί έγινε μετά τον κατακλυσμό. Για το γεγονός δηλαδή ότι δεν υπήρξε ένας υπεύθυνος, δήμαρχος, περιφερειάρχης ή αντιπεριφερειάρχης να ‘ρθει και να μιλήσει με αυτούς τους ανθρώπους. Να δει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Απευθύνω έκκληση στον πρωθυπουργό να μην δειλιάσει, να έρθει να δει ο ίδιος την κατάσταση που επικρατεί, πράγμα που δεν έκαναν οι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και οι υπουργοί του.

πηγή:  documentonews.gr

Leave a Reply

fourteen − one =

Top