Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Πριονοκορδέλα … περνάει ο Κύρτσος την εμφάνιση Μητσοτάκη στο Συνέδριο: “Ρήξη με Σαμαρά. Αλλεργικός στην κριτική, αυταρχικός, συρρικνώνει της ΝΔ! 2η τετραετία του έλειπε”

Πριονοκορδέλα … περνάει ο Κύρτσος την εμφάνιση Μητσοτάκη στο Συνέδριο: “Ρήξη με Σαμαρά. Αλλεργικός στην κριτική, αυταρχικός, συρρικνώνει της ΝΔ! 2η τετραετία του έλειπε”

«Ο Μητσοτ. συρρικνώνει ΝΔ… Αλλεργικός στην κριτική,αυταρχικός… Ρήξη με Σαμαρά. Έκαψε γέφυρες με κόμματα πλήν..Βελόπουλου. Η αυτοδυναμία για 2η τετραετία του έλειπε», επισημαίνει με σκωπτικό τρόπο ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ και νυν του Renew Europe του Εμμ Μακρόν, Γιώργος Κύρτσος με σχόλιό του, αναφερόμενος στην εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΝΔ.

Σε προηγούμενη μάλιστα ανάρτησή του στο twitter ο Γιώργος Κύρτσος, αναφερόμενος στο συνέδριο της ΝΔ και στους εσωκομματικούς συσχετισμούς εντός του κυβερνώντος κόμματος, τονίζει πως «στο συνέδριο η ΝΔ έπαθε..Κυριάκο. Ο Σαμαράς αποδόμησε οικονομική,ενεργειακή πολιτική,διαφώνησε στα εθνικά. Ο Καραμανλής σε αναμονή. Ο Μειμαράκης έστειλε SOS ενότητας».

Leave a Reply

11 + 14 =

Top