Είστε εδώ
Home > FAQ news > Πρετεντέρης: ” Πρόεδρος απ τα αζήτητα ο … Προκόπης Παυλόπουλος”. Ψάχνει να βρεί τρόπο να τον αδειάσει ο Κυριάκος

Πρετεντέρης: ” Πρόεδρος απ τα αζήτητα ο … Προκόπης Παυλόπουλος”. Ψάχνει να βρεί τρόπο να τον αδειάσει ο Κυριάκος

Κι ενώ και σήμερα, ο γνωστός δημοσιογράφος του συστήματος ( Mega-ΔΟΛ ), προέβη σε ένα ακόμα … κατόρθωμα, ακόμα και για τον γνωστό … δημοσιογραφικό του εαυτό ( συνηθίζει στις τηλεοπτικές τσιρίδες …), εξαπολύωντας μια ακραία αντιθεσμική επίθεση κατά του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου, τον οποίο προφανώς θεωρεί πνευματικό αυτουργό, ΟΧΙ για τις συνταγματικές αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση, την αλλαγή εκλογικού νόμου και την άμεση εκλογή ΠτΔ, για το οποίο αρθρογραφησε χθες και η Καθημερινή, … ΑΛΛΑ για το ν/ς για τις τηλεοπτικές άδειες, που ήταν τόσο σύννομα συντεταγμένο και δομημένο, που δεν μπόρεσε να “σκαλώσει” πουθενά, ούτε μέσα, ούτε έξω, όπως ήλπιζε αυτός και τα … αφεντικά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ψάχνει εδώ και καιρό να βρει δικαιολογία να τον … ξεφορτωθεί. Πιο συγκεκριμένα, είναι γνωστό ότι στη συνάντηση που είχαν μετά συζύγων πριν από 2 μήνες ακριβώς Παρασκευή βράδυ σε γνωστό ρεστοράν με θαλασσινά εδεσματα στα ΒΠ, οι δυο τους είχαν δώσει τα χέρια για να αναλάβει ο Γ Πρετεντέρης ρόλο ανάλογο του Θοδ Ρουσόπουλου, δίπλα στον Κυριάκο… Μάλιστα ο πρόεδρος της ΝΔ εξηγούσε ήδη σε όσους εξέφραζαν τις επιφυλάξεις τους για το κατά πόσον ο δημοιογράφος Θα γινόταν αποδεκτός από τον κόσμο της ΝΔ, ότι “και με τον Ρουσόπουλο επί Καραμανλή στην αρχή το ίδιο έγινε αλλά μετά … “! Ξέχασε βέβαια να πει ότι μετά, η αδελφούλα του και η οικογένειά του, έστηνα καθημερινά “ξόβεργες” στον Ρουσόπουλο για να “κοντύνουν” τον Καραμανλή, αλλά αυτό είναι μια άλλη (νεοδημοκρατική) ιστορία! Φαίνεται όμως ότι όλη αυτη την περίοδο και με τον Γιάννη Πρετεντέρη να εχει πάρει πολύ σοβαρά την υπόθεση στήριξης του Κυριάκου και πολέμου κατά του Τσίπρα, ( άλλωστε ο Γ Θεοδωρικάκος θεωρήθηκε ο “λαγός” του ερχομού του στη ΝΔ ), επικράτησαν δεύτερες σκέψεις, που λένε ότι μάλλον κακό θα του κάνει μια τετοια επιλογή καθώς εκτός των άλλων θα ταυτίσει και επίσημα τον ΔΟΛ με τη ΝΔ, και “δεν έχουμς εμείς λόγο να καθαρίζουμε την μπουγάδα του Ψυχάρη” όπως του είπε … “προσφιλές του” πρόσωπο! Έτσι λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γνήσιο τεκνο της Μητσοτακικής σχολής προπαγάνδας και πολιτικού αμοραλισμού, έχει βάλει λυτούς και δεμένους να “πληροφορούν” τους δημοσιογράφους, δήθεν “εμπιστευτικά”, ότι … “ο Καραμανλής βάζει βέτο για Πρετεντέρη”, η ακόμα χειρότερα, τους προτρέπουν να γράψουν “γιατί δεν αντιδρούν δημόσια οι Καραμανλικοί για τη μετακίνηση Πρετεντέρη”, με σκοπό να υπάρξει έστω και μια “διαρροή” κύκλων, που θα του δώσει την ευκαιρία να … ξεφορτωθεί τον Γιάνναρο… χωρίς να το χρεωθεί ο ίδιος!!!

Εντωμεταξύ στα σημερινά Νεα, ο δημοσιογράφος κάνει λόγο και για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη με τοποθετήσεις προσώπων της εμπιστοσύνης του Προέδρου στο Υπουργείο Δικαιοσύνης αλλά και και στα ηγετικά κλιμάκια της.
Εκτός ελέγχου ο Γιάννης Πρετεντέρης συνεχίζει αναφέροντας αβάσιμες διώξεις για εκφοβισμό, πιέσεις σε τραπεζίτες, που δεν φημίζονται για το νταηλίκι τους όπως λέει, και τέλος επιλογή από την κυβέρνηση των καναλιών που θα λειτουργούν.

One thought on “Πρετεντέρης: ” Πρόεδρος απ τα αζήτητα ο … Προκόπης Παυλόπουλος”. Ψάχνει να βρεί τρόπο να τον αδειάσει ο Κυριάκος

Leave a Reply

10 − 6 =

Top