Είστε εδώ
Home > FAQ news > Πράσινο φως από τον Γιάννη Στουρνάρα ( ΤτΕ ) σε εταιρεία Θωμόπουλου ( Πειραιώς ) και Αναστ Σακελλαρίου (ΤΧΣ-ΤΤ) για την εξαγορά πτωχευμένων επιχειρήσεων από “κόκκινα δάνεια”

Πράσινο φως από τον Γιάννη Στουρνάρα ( ΤτΕ ) σε εταιρεία Θωμόπουλου ( Πειραιώς ) και Αναστ Σακελλαρίου (ΤΧΣ-ΤΤ) για την εξαγορά πτωχευμένων επιχειρήσεων από “κόκκινα δάνεια”

Η Credicom πλέον έχει όλες τις απαραίτητες άδειες από την Τράπεζα της Ελλάδος, για να παίξει ρόλο στην δανειοδότηση και εξαγορά πτωχευμένων επιχειρήσεων λόγω NPLs ( κόκκινα δάνεια ) προς τις 4 συστημικές τράπεζες. Ο Άνθιμος Θωμόπουλος πρώην της Πειραιώς και η Αναστασία Σακελλαρίου του ΤΤ και του ΤΧΣ ( εκλεκτή του Αντ Σαμαρά ) τα δύο εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου. Να υπενθυμίσουμε οτι το 2014 για την κ Σακελλαρίου υπήρξε δίωξη από την Εισαγγελέα Διαφθοράς Πόπη Παπανδρέου για την υπόθεση του ΤΤ,μαζί με αλλους 11!!!Προφανώς ο κ Στουρνάρας, δεν είχε καμία αντίρρηση!

ΕΔΩ η ταυτότητα της εταιρείας εξαγοράς και διαχείρισης NPLs

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Credicom απαρτίζεται από καταξιωμένα στελέχη της Ελληνικής και Διεθνούς Τραπεζικής Αγοράς, με σημαντική προϋπηρεσία και αξιόλογα αποτελέσματα.

Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος: Matthew Dewitt HANSEN
Διευθύνων Σύμβουλος (CEO), Εκτελεστικό Μέλος: Άνθιμος ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ
Εκτελεστικό Μέλος: Αναστασία ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
Μη Εκτελεστικό Μέλος: David Ira SCHAMIS
Μη Εκτελεστικό Μέλος: Timothy James KACANI
Μη Εκτελεστικό Μέλος: John Sims SAWYER
Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος: Δημήτριος ΠΑΣΣΑΣ

The Slugline

Leave a Reply

Top