Είστε εδώ
Home > FAQ media > Πού είναι ο Αρης και ο Μπάμπης τώρα και τι λένε; (του Δημήτρη Κανελλόπουλου)

Πού είναι ο Αρης και ο Μπάμπης τώρα και τι λένε; (του Δημήτρη Κανελλόπουλου)

Βρισκόμαστε στον ΣΚΑΪ 100.3, πέρυσι όμως, όχι φέτος. Στα μικρόφωνα ο Αρης Πορτοσάλτε και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Μπάμπης: Εγώ έχω ακούσει ως ιδέα ότι ενδεχομένως από τα κρατικά νοσοκομεία τα μισά πρέπει τουλάχιστον να κλείσουν… γιατί είναι φορείς ασθενειών, γιατί έχουν πρόβλημα, πρέπει να κλείσουν…

Αρης: Πρέπει να γκρεμιστούν κιόλας, όχι απλώς να κλείσουν.

Μπάμπης: Μπορεί να συζητηθεί αυτό; Μόνο αν υπάρξει ηρεμία. Αν όμως έχεις τον Τσίπρα πρωθυπουργό, που είναι στο μπάι μπάι βεβαίως, δεν μπορείς να το συζητήσεις το ζήτημα.

Τι να λένε άραγε τώρα οι δυο αυτές ευγενικές ψυχές;

Αδωνις 4 ever
«Τα απολυμαντικά από 27/2 έως και 11/3 έχουν πάρει αύξηση από 1 ευρώ έως 3 ευρώ» είπαν στον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνη Γεωργιάδη από φιλικό ραδιόφωνο (ξέρετε ποιο, δεν χρειάζεται να σας το πω). Και τι απάντησε ο αποτυχημένος -δείτε την επένδυση του Ελληνικού πώς περπατάει- υπουργός; Οτι αποτελεί ζήτημα προσφοράς και ζήτησης και δεν είναι αισχροκέρδεια εν μέσω πανδημίας. Και επικίνδυνοι και προκλητικοί.

ολόκληρο το TOP 10 media στην efsyn.gr

One thought on “Πού είναι ο Αρης και ο Μπάμπης τώρα και τι λένε; (του Δημήτρη Κανελλόπουλου)

  1. Τι άλλο θα ακούσουμε?
    Δηλαδή το άρθρο μας λέει ότι πρέπει να κάνουμε πάντα αυτό που γίνεται σε μια εξαιρετική περίπτωση παγκόσμιας καταστροφής!
    Σε λίγο θα μας πουν ότι επειδη στο Μάτι τα δέντρα πήραν φωτιά, πρέπει να κόψουμε όλα τα δέντρα για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
    Τα Δημόσια νοσοκομεία καλα είναι αλλά κοστίζουν πανάκριβα να τα συντηρούμε. Τι να κάνουμε? Να τα πληρώνουμε 100 χρόνια για τον ένα μήνα που θα σκάσει πανδημία? Δηλαδή στις άλλες καπιταλιστικές χώρες τα ιδιωτικά νοσοκομεία δε λειτουργούν?

Leave a Reply

19 − ten =

Top