Είστε εδώ
Home > FAQ the opinion > Πόση υποκρισία αντέχει ακόμα το σύστημα σας; (της Αντας Ψαρρά)

Πόση υποκρισία αντέχει ακόμα το σύστημα σας; (της Αντας Ψαρρά)

Σοκαρίστηκαν χθες οι ταγοί της πολιτικής και της ενημέρωσης από το γεγονός ότι μέσα από τα σπλάχνα των εκατοντάδων εργαζόμενων του ΚΕΘΕΑ αναδείχτηκαν κάποια θλιβερές συμπεριφορές από δυο τρεις ανθρώπους που έδωσαν αφορμή για την πλήρη εσωτερική έρευνα και το πόρισμα που παρουσίασε η «Εφ.Συν.» «Αίσχος, έδωσαν πιστοποιητικά απεξάρτησης σε εμπόρους ναρκωτικών», «300 (!) πιστοποιητικά μέσα σε τρεις μήνες» ανακάλυψε ο δεξιός Τύπος. Με δυο λόγια η Ελλάδα ξεπερνάει την Κολομβία και μόνο σε μια φυλακή υπάρχουν 300 έμποροι ναρκωτικών τους οποίους μάλιστα αποφυλάκισε το ΚΕΘΕΑ!

Όλοι αυτοί με τον υπουργό Υγείας, επικεφαλής της εκστρατείας λάσπης, που εξαπολύθηκε κατά ολοκλήρου του θεραπευτικού φορέα και ανθρώπων που στάθηκαν για χρόνια στο πλευρό του εξοργίστηκαν με το ότι σε κάποιο οργανισμό που εποπτεύεται από το δημόσιο βρέθηκαν και κάποιοι ελάχιστοι που προσέβαλλαν τις αρχές λειτουργίας του.

Τί λέτε βρε παιδιά υπάρχουν στην Ελλάδα τέτοια φαινόμενα; Υπάρχουν επίορκοι που είναι δυνατόν να κλέψουν ή να εξαπατήσουν; Υπάρχουν άνθρωποι που εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο για να θησαυρίσουν; Υπάρχουν κυκλώματα; Αν είναι δυνατόν! Οφείλει ο υπουργός χθες και πριν ακόμα μάθει για τον εσωτερικό έλεγχο να διαλύσει το ΚΕΘΕΑ! Ομως για σταθείτε….ακριβώς αυτό έκανε!

Οσο για τα σοκαρισμένα ΜΜΕ που ξεφωνίζουν από χθες για δύο στελέχη (ο ένας έχει αποβιώσει) που ευθύνονται για στο στραβό δρόμο που πήρε μία κοινότητα του ΚΕΘΕΑ (το οποίο σημειωτέον δεν αποφυλακίζει, η δικαιοσύνη το κάνει αυτό) με αποτέλεσμα να αποκτήσουν κάποιοι ποινικοί κρατούμενοι την ιδιότητα του εξαρτημένου, ας μπουν στον κόπο να διαβάσουν έστω τα δικά τους παλιά πρωτοσέλιδα για τα αλισβερίσια στις φυλακές, για τα αγορασμένα πιστοποιητικά αναπηρίας, για τα αγορασμένα πιστοποιητικά εξάρτησης, για τις αθρόες αποφυλακίσεις εμπόρων ναρκωτικών και κυρίως για τις ιδιότητες και τα λειτουργήματα εκείνων που συμμετείχαν στις διάφορες αυτές «βιομηχανίες».

Τόσο κλάμα για τους δήθεν εξαρτημένους που ξεχύθηκαν στους δρόμους τις Θεσσαλονίκης δεν έκανε ο κ. Κικίλιας και το κόμμα του και τα Μέσα που τους ακολουθούν ούτε για την εγκληματική οργάνωση του NOOR ONE που κουβάλησε στην Ελλάδα δύο τόνους ηρωίνη ενώ τα περισσότερα μέλη της είναι εξ αρχής ελεύθεροι με αναστολή.

Αλλά είπαμε εφόσον πρέπει να καταστραφεί η υπόσταση ενός μοναδικού φορέα που βοήθησε χιλιάδες νέους ανθρώπους και τις οικογένειές τους, προκειμένου να αποκτήσει η κυβέρνηση πλήρη έλεγχο και να διορίσει τους δικούς της θα χρησιμοποιηθούν όλα τα μέσα άθλιας προπαγάνδας.

Το ολέθριο αποτέλεσμα όμως έστω και της ελάχιστης πιθανότητας να χάσουν την εμπιστοσύνη τους στο ΚΕΘΕΑ κάποιοι άνθρωποι ή τα παιδιά τους που στηρίζονται σε αυτό, μπορούν να το συλλάβουν οι κύριοι δημοσιογράφοι και υπουργοί της άμεμπτου ηθικής; Χλωμό!

Πηγή: efsyn.gr

Leave a Reply

Top