Είστε εδώ
Home > FAQ news > Πως τον πετσόκοψε έτσι! Μάριος Κατσής σε Μητσοτάκη: “Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης λέγεται κ. Πρωθυπουργέ το υπουργείο που συστήσατε και όχι Ψηφιακής Μεταρρύθμισης…” (vid)

Πως τον πετσόκοψε έτσι! Μάριος Κατσής σε Μητσοτάκη: “Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης λέγεται κ. Πρωθυπουργέ το υπουργείο που συστήσατε και όχι Ψηφιακής Μεταρρύθμισης…” (vid)

Με ένα ιδιαίτερα “καυστικό” σχόλιο και ένα σατυρικό βίντεο αντεδρασε ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Θεσπρωτίας, Μάριος Κάτσης, στη χθεσινή ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για την Ψηφιακή Πολιτική.

Το σχόλιο του Μάριου Κάτση έχει ως εξής:

«Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγόρησε την κυβέρνηση #ΣΥΡΙΖΑ για ανύπαρκτο έργο στην Ψηφιακή Πολιτική και ότι ασχολιόμασταν με… εξωγήινους.

Όχι μόνο τον διέψευσε ο ίδιος του ο Υπουργός, κ. Πιερρακάκης, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις μου στη #Βουλή, απαριθμώντας τα έργα μας που συνεχίζει κανονικά και ότι ο ίδιος, ως Υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά, δέχθηκε ποινή παγώματος (conditionality) από την #Comission κονδυλίων ύψους 1.1δισ. € για ψηφιακά έργα, αλλά δεν γνωρίζει καν πως λέγεται το Υπουργείο που ο ίδιος σύστησε: Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης λέγεται κ. Πρωθυπουργέ, όχι Ψηφιακής Μεταρρύθμισης.

Η πολιτική απάτη, έχει και τα digital…όριά της!».

Leave a Reply

three × 4 =

Top