Είστε εδώ
Home > FAQ media > Πώς διαμορφώνει τα νούμερα στην πρωινή ενημέρωση η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 5.30» της Αμαλίας Κάτζου και του Βαγγέλη Γιακουμή

Πώς διαμορφώνει τα νούμερα στην πρωινή ενημέρωση η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 5.30» της Αμαλίας Κάτζου και του Βαγγέλη Γιακουμή

Η πολύ πρωινή εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος 5.30» ήρθε ξανά πρώτη στις προτιμήσεις των τηλεθεατών καθώς πέρασε σε νούμερα τηλεθέασης τις αντίστοιχες ενημερωτικές εκπομπές σε ΑΝΤΕΝΝΑ, ΣΚΑΙ και ΕΡΤ, καθιερώνοντας πλέον ένα άλλο “status” στην πολύ πρωινή ενημέρωση, καθώς εκεί ανήκει η πλειοψηφία του λεγομενου δυναμικού κοινού, που αφορά τις εργαζόμενες ομαδες των συμπολιτων μας, που αποτελούν και την κύριο target group της αγοράς αλλά και των πολιτικών κομμάτων.

Στο νεανικό ή δυναμικό κοινό, η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 5.30» με την Αμαλία Κάτζου και τον Βαγγέλη Γιακουμή συγκέντρωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης χθες ημέρα Τρίτη 12 Μαρτίου.

Ενώ ο Αντέννα συγκέντρωσε ποσοστό 22,6%, 19,5% ο ΣΚΑΪ και 6,4 %η ΕΡΤ, η εκπομπή του open «Ώρα Ελλάδος 5.30» ήρθε πρώτη με ποσοστό 22,7% στο νεανικό κοινό.

Στήθος με στήθος ήταν τα νούμερα τηλεθέασης στο σύνολο του κοινού για την χθεσινή ημέρα. Ο Αντέννα συγκέντρωσε ποσοστό 23,9 % , ο ΣΚΑΙ 27,1% και η ΕΡΤ 9,7%. Η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 5.30» στο open 19,5%. Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το μισάωρο 5.30-06.00 το ποσοστό τηλεθέασης άγγιξε το 30% στο σύνολο και το νεανικό κοινό.

Με πληροφορίες από topontiki.gr

Leave a Reply

Top