Είστε εδώ

Πολλά ερωτήματα από την “ξαφνική” (;) πρωινή επίθεση του Ρουβικώνα στο Πρώτο Θέμα, δίπλα στο ΑΤ ( Διεύθυνση Αλλοδαπών βόρειας Αθήνας)!!! Δείτε τους χάρτες.

«Σήμερα στη Ν. Φιλοθέη Αμαρουσίου στις 11.00 το πρωί σύντροφοι του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν στα γραφεία του Πρώτου Θέματος. Βάφτηκε με μπογιές η πρόσοψη του κτιρίου, σπάστηκε όλη η είσοδος, όπως και αυτοκίνητα στελεχών της εφημερίδας» αναφέρει με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα η ομάδα Ρουβίκωνας, για την επίθεση με πέτρες και βαριοπούλες στα γραφεία της εφημερίδας του Θέμου Αναστασιάδη στην οδό Αγράφων, στο Μαρούσι…
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 11:00 το πρωί, όταν περίπου 10 άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλα και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους εκτόξευσαν αντικείμενα στα γραφεία της εφημερίδας και έσπασαν με βαριοπούλες την τζαμαρία του κτηρίου, ενώ προκάλεσαν φθορές και σε δύο σταθμευμένα οχήματα.
Όπως ανακοινώθηκε η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για την επίθεση και τη σύλληψη των … κουκουλοφόρων! Το … περίεργο είναι ( όπως φαίνεται και από το τοπόγραμμα της περιοσχής ) ότι το ΑΤ της περιοσχής και οι εγκαταστάσεις της εφημερίδας απέχουν λίγα μόλις μέτρα. Είναι δε κυριολεκτικά στην ίδια γειτονιά. Κάτοικοι της περιοχής επεσήμαναν στο the faq , ότι ” δεν υπάρχει καμία περίπτωση λόγω της μονοδρόμησης πέριξ του ΑΤ (Διεύθυνση Αλλοδαπών βόρειας Αθήνας), της υψηλής αστυνομικής φύλαξης της περιοχής καθώς και του τυφλού πεζόδρομου πίσω από τα γραφεία της εφημερίδας (κατά μήκος των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και του Golden Hall που είναι απέναντι) 10 άτομα με κουκούλες να πέρασαν απαρατήρητα πάνω σε μηχανές, να τα έκαναν γυαλιά καρφιά και να διέφυγαν χωρίς να συλληφθούν. Είναι η δεύτερη ή η τρίτη φορά που συμβαίνει αυτό και έχει την ίδια εξέλιξη. “!!!
Proto thema 2
Proto Thema
Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Ρουβίκωνας, βρήκε τις πόρτες του κτηρίου της ΕΡΤ ανοιχτές και πήγε κατευθείαν στο στούντιο όπου παρουσιαζόταν ζωντανά το δελτίο των 9, χωρίς να υποπέσει το παραμικρό στην αντίληψη της αστυνομικής δύναμης που έχει επωμισθεί την ασφάλεια του κτηρίου. Ακόμα πιο … περίεργη είναι η “σύμπτωση” της επίθεσης κατά μιας εφημερίδας που: 1) αντιπολιτεύεται σκληρά την κυβέρνηση και τον Αλ Τσίπρα, πολλές φορές στα όρια του “κιτρινισμού”, 2) γίνεται την επομένη της απόφασης του Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ για διαγραφή δύο ( από τους 9 ) δημοσιογράφους που κατηγορούνταν για άσκηση προπαγάνδας υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα και 3) έρχεται σε μια συγκυρία “αρνητική” για το συγκεκριμένο φύλλο και τον εκδότη του. Αρνητική και κυκλοφοριακά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *