Είστε εδώ
Home > FAQ the opinion > Προσοχή! Το pac man δαγκώνει! (Της Παπαλάμπραινας)

Προσοχή! Το pac man δαγκώνει! (Της Παπαλάμπραινας)

Η αγάπη της Νέας Δημοκρατίας για τα τρίγωνα δεν κρύβεται ούτε στην προεκλογική εκστρατεία. Στο εκλογικό της περίπτερο στην πλατεία Κλαυθμώνος το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τοποθέτησε μια σιδερένια κατασκευή που σχολιάζεται στα social media τις τελευταίες ώρες.

Το σιδηρούν τριγωνοκατασκεύασμα παραπέμπτει σε νεοφιλελεύθερο αδειφάγο κροκόδειλο ή σε pac man που κατασπαράζει ό,τι βρει μπροστά του.

Αν οι -γνωστοί για τις… επιτυχίες τους- επικοινωνιολόγοι της Ν.Δ. θεώρησαν ότι πρόκειται για κατασκευή φιλική μάλλον έχουν περιπέσει σε ένα ακόμα σφάλμα. Το σιδερένιο τέρας μοιάζει δηλωτικό των προθέσεων της «γαλάζιας» παράταξης να κατασπαράξει εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα, οκτάωρα, επιδόματα, θέσεις στο δημόσιο, δημόσια υγεία και παιδεία.

Αν αυτή ήταν η πρόθεση των σχεδιαστών, να ξεδιπλώσουν εικαστικά την αντικοινωνική ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη, τότε τα κατάφεραν μια χαρά! Αν μάλιστα στα σκαλοπάτια του «τέρατος» εμφανιζόταν και το ολόγραμμα του ανθέλληνα Βέμπερ, που στηρίζει η ΝΔ για πρόεδρο της Κομισιόν, τότε το υπερθέαμα θα ήταν πληρέστατο.

Πηγή: left.gr

Leave a Reply

Top