Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Πολάκης στον Κικίλια: “Πάρτε το κόστος και φέρτε τα “μονοκλωνικά αντισώματα” για όλους. Μην περιμένετε να πεθάνουν κι άλλοι μέχρι να φέρει αποτελέσματα το εμβόλιο (σε 6 μήνες…)” !

Πολάκης στον Κικίλια: “Πάρτε το κόστος και φέρτε τα “μονοκλωνικά αντισώματα” για όλους. Μην περιμένετε να πεθάνουν κι άλλοι μέχρι να φέρει αποτελέσματα το εμβόλιο (σε 6 μήνες…)” !

Μια πολύ κρίσιμη πρόταση-προτροπή προς τον Υπουργό Υγείας (γιατρό) Βασίλη Κικίλια, κάνει ο πρώην αν. Υπουργός Υγείας (γιατρός – εντατικολόγος) Παύλος Πολάκης, που ζητά να αναλάβει το κράτος το όποιο κόστος και να φέρει και να διαθέσει άμεσα στους πολίτες το επιτυχημένο διεθνώς μοντέλο της αντιμετώπισης της ασθένειας με θεραπεία μονοκλωνικών αντισωμάτων! Στόχος της πρότασης, όπως ο ίδιος αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook, είναι μια πιο γρήγορη αντιμετώπιση των περιστατικών κορονοϊού που θα μπορούσαν να χρειαστούν ΜΕΘ, χορηγώντας έγκαιρα συγκεκριμένες θεραπείες ενώ τονίζει με 100 ανθρώπους να πεθαίνουν κάθε μέρα εδω και παραπάνω από 2 εβδομάδες (και 3003 νεκρούς μέχρι σημερα) δεν μπορεί να περιμένουμε το εμβόλιο καθώς και τα αποτελέσματα του θα κάνουν 6 μηνες να φανούν!

Γράφει ο Παύλος Πολάκης

«-ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ 100 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗ ΜΕΡΑ

-ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5-6 ΜΗΝΕΣ

Κάνω την εξης πρόταση προς το Υπουργειο Υγειας:

Γνωρίζουμε ότι η εταιρεία regeneron Ενεργοποιεί άμεσα στην Ελλάδα 2 προοπτικές τυχαιοποιημένες μελέτες.

Η μία αφορά στενές επαφές ατόμων με επιβεβαιωμένη λοίμωξη με το νέο κορονοϊό με στόχο να διερευνηθεί εάν η χορήγηση του μονοκλωνικού αντισώματος σε αυτά τα άτομα θα μειώσει την πιθανότητα τους να μολυνθούν.

Η δεύτερη μελέτη αφορά ασθενείς που πάσχουν από νέο κορονοϊό και οι οποίοι χρήζουν νοσηλείας. Σ’ αυτούς τους ασθενείς Το μονοκλωνικό αντίσωμα θα χορηγηθεί νωρίς στην πορεία της νόσου.

Όσον αφορά λοιπόν τα μονοκλωνικά αντισώματα θα μπορούσε ο ΕΟΦ μέσω ΙΦΕΤ να προμηθευτεί μία σημαντική ποσότητα η οποία θα μπορούσε να χορηγηθεί σε συγκεκριμένους ασθενείς οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια με βάση τα οποία τα μονοκλωνικά αντισώματα έχουνε πάρει έγκριση από τον αμερικανικό οργανισμό φαρμάκων.

Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να προσδοκούμε ότι μειώνουμε τους ασθενείς στους οποίους η νόσος θα επιδεινωθεί και στη συνέχεια αρκετοί απ’ αυτούς θα χρειαστούν νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας. (Και οι οποίοι ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ!!!)

Παράλληλα να προμηθευτούμε φάρμακα ή και συνδυασμούς φαρμάκων που έχουν πάρει έγκριση από τον αμερικανικό οργανισμό φαρμάκων και που έχουμε σημαντικές ενδείξεις ότι μπορεί να βελτιώσουν την πρόγνωση των ασθενών και ιδιαίτερα να μειώσουν τις μέρες νοσηλείας η την πιθανότητα μερικοί από αυτούς ασθενείς να επιδεινωθούν και να χρειαστούν νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΟΝΟ ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ .

ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ !!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ!! ΟΧΙ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ……

ΚΑΛΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!!!»

Leave a Reply

2 × four =

Top