Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Πολάκης: “Νικολάου, τσάμπα διακοπές …”! Νεο “χτύπημα” στο “επιτελικό κράτος” Μητσοτάκη από τον πρώην αν. Υπ. Υγείας

Πολάκης: “Νικολάου, τσάμπα διακοπές …”! Νεο “χτύπημα” στο “επιτελικό κράτος” Μητσοτάκη από τον πρώην αν. Υπ. Υγείας

Δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί το “επιτελικό κράτος” Μητσοτάκη ο Παύλος Πολάκης. Ο πρώην υπουργός με ανάρτησή του παρουσιάζει στοιχεία για την μεταβαση της κ. Νικολάου, που έχει απασχολήσει πολλές φορές την επικαιρότητα για δηλώσεις της πρόσφατα και για τον Β. Δημάκη, στην Κω για επιθεώρηση φυλακών.

Και η λυπητερή είναι κάπου 8.000 ευρώ, όπως αναφέρει ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και τα έγγραφα:

«Η γενική γραμματέας Αντιεγκληματικής πολιτικής κυρία ΝΙΚΟΛΑΟΥ (η γνωστή από τις απευθειας αναθεσεις για καθαρισμό και απολύμανση των φυλακών με 800.000 ευρώ σε εταιρείες που διοργάνωναν συνέδρια ή είχαν συσταθεί τρεις μέρες πριν!!!!) ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ,

ΒΡΗΚΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ στέλνοντας το λογαριασμό στο Ελληνικό δημόσιο και τον ελληνικό λαό τελικά :

ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ,επίσκεψη και επιθεώρηση των φυλακών της ΚΩ ,υπογράφει για τον εαυτό της και τη συνοδεία-Ασφαλεια της , (4 άτομα και 2 υπηρεσιακά αυτοκίνητα χρηματικά εντάλματα πληρωμής ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 χιλιάδες ευρώ!!!!!!

για 9 (ολογράφως ΕΝΝΙΑ )μέρες εξοδα μετάβασης διαμονής και οδοιπορικών!!!!!!

Πόσο τσιπηδες και λιμαρια είναι τελικά αυτοί οι άριστοι που μας κυβερνουν!

Τζάμπα διακοπες το διάστημα 6-15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (!!! ) για την κυρία ΝΙΚΟΛΑΟΥ και καλά για «συναντήσεις με υπηρεσιακούς του καταστήματος κράτησης της Κω».Θα τρελαθεί στη δουλειά δηλαδή στην καρδιά του Αυγούστου !φωτο2-9

ΥΓ και απ ότι βλέπω από τα ΧΕΠ ,αφαιρώντας εισιτήρια αεροπορικά και ημερήσια αποζημίωση δεν θα μείνει και σε κάνα ενοικιαζόμενο δωμάτιο … Κάπου που θα κοστίζει 300 ευρώ τη μερα θα μείνει .Γιατι το «καθήκον» θέλει καλοπέραση,βεβαίως-βεβαίως!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ !!! Ο πολιτικός σας προϊστάμενος σας καλύπτει σε όλα αυτά;;(ρητορική η ερώτηση)»

2 thoughts on “Πολάκης: “Νικολάου, τσάμπα διακοπές …”! Νεο “χτύπημα” στο “επιτελικό κράτος” Μητσοτάκη από τον πρώην αν. Υπ. Υγείας

  1. Αφού δεν πήρε το στρατιωτικό ελικόπτερο, πάλι καλά !!!!
    Να είναι καλά ,αυτοί που τους ψηφίζουν…………..

  2. Πολάκη καμιά δόση στην Attika bank απο τα καταναλωτικά “δανειάκια” που παρανόμως τσίμπησες έχεις επιστρέψει ή μπήκες και συ σε “ρύθμιση”?

Leave a Reply

5 × 3 =

Top