Είστε εδώ
Home > FAQ news > Πολάκης: “Αντιπρόεδρος στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας στην εποχή του κορονοϊού συνταξιούχος ΕΠΟΠ (οπλίτης πενταετούς υποχρέωσης) χωρίς πτυχίο! Συνεχίζεται η μαύρη κωμωδία με την «αριστεία» του Μητσοτάκη”

Πολάκης: “Αντιπρόεδρος στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας στην εποχή του κορονοϊού συνταξιούχος ΕΠΟΠ (οπλίτης πενταετούς υποχρέωσης) χωρίς πτυχίο! Συνεχίζεται η μαύρη κωμωδία με την «αριστεία» του Μητσοτάκη”

«Η “μαύρη κωμωδία” που ξεκίνησε με το διοικητή της Καρδίτσας συνεχίζεται εν μέσω κορωναϊού με νέο διορισμό αντιπροέδρου στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας ενός συνταξιούχου ΕΠΟΠ (οπλίτη πενταετούς υποχρέωσης) ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ» επισημαίνει σε ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης

Σημειώνει μάλιστα πως το μόνο προσόν του είναι «τοπικά κομματικά ένσημα».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

“Η «μαύρη κωμωδία» που ξεκίνησε με το διοικητή της Καρδίτσας συνεχίζεται εν μέσω κορωναϊού με νέο διορισμό αντιπροέδρου στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας ενός συνταξιούχου ΕΠΟΠ (οπλίτη πενταετούς υποχρέωσης) ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ, με μόνο προσόν τα τοπικά κομματικά ένσημα.

Η «αριστεία» που έταζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που τελικά αντιμετωπίζει ως γνήσιος νεοφιλελεύθερος το κράτος ως υπηρεσία «σίτισης» των κολλητών της οικογένειας!!!

Που είναι τώρα τα τσογλάνια των ΜΜΕ που είχαν βαφτίσει «βουλκανιζατερα» τον ΤΕ μηχανολόγο μηχανικό Μπαμπη Πανοτοπουλο διοικητή του νοσοκομειου Σαντορίνης;;;;

Ουστ αχρείοι!! ΟΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΔΙΠΛΑ ….και για να μην ξεχνιόμαστε η άλλη φορά θα είναι ΑΛΛΙΩΣ….”

Leave a Reply

sixteen + three =

Top