Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ποιος βουλευτής ήταν η τρίτη απουσία από τις 187 ψήφους υπέρ (ΝΔ-Ελ.Λύση-ΚΙΝΑΛ) στο νομοσχέδιο Χρυσοχοΐδη

Ποιος βουλευτής ήταν η τρίτη απουσία από τις 187 ψήφους υπέρ (ΝΔ-Ελ.Λύση-ΚΙΝΑΛ) στο νομοσχέδιο Χρυσοχοΐδη

Όπως ανακοίνωσε ο προεδρεύων Χ.Αθανασίου, το χουντικής κοπής νομοσχέδιο για τις διαδηλώσειςπέρασε με συνολικά 187 θετικές ψήφους από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, της Ελληνικής Λύσης και του Κινήματος Αλλαγής.

Κατά ψήφισαν 101 βουλευτές από το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25.

Όπως έγινε άμεσα γνωστό, απείχαν από την ψηφοφορία, “σπάζοντας” τη γραμμή του κόμματός του, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Χάρης Καστανίδης.

Η τρίτη απουσία, από τις 190 ψήφους που θα έπαιρνε το νομοσχέδιο αν αθροίζονταν όλοι οι βουλευτές ΝΔ-ΚΙΝΑΛ-Ελ.Λύσης, ήταν ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ σύμφωνα με το in.gr, έλειπε για σοβαρούς προσωπικούς λόγους και με επιστολή του ενημέρωσε ότι, αν ήταν παρών, θα ψήφιζε τις διατάξεις.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ οι βουλευτές Άννα Βαγενά, Αθανάσιος Παπαδόπουλος, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Σπύρος Λάππας , Γιώργος Βαρεμένος και αυτοί με επιστολή τους γνωστοποίησαν ότι εάν ήταν παρόντες θα καταψήφιζαν το νομοσχέδιο.

Επίσης, από την ψηφοφορία απουσίασαν από το ΜέΡΑ25 οι Γιάνης Βαρουφάκης, Κρίτων Αρσένης και Γιώργος Λογιάδης.

Leave a Reply

three − 1 =

Top