Είστε εδώ
Home > FAQ media > Ποιοι “πήραν στο λαιμό” τους τον Σαββίδη;

Ποιοι “πήραν στο λαιμό” τους τον Σαββίδη;

Το γνωστό, αλλά ξεθυμασμένο από τρεις κύκλους παρουσίας στον Antenna, διεθνές μουσικό project Χ-Factor ρίχνει όπως μαθαίνουμε από δημοσίευμα της Νέας Σελίδας στο πρόγραμμά του το ΟΡΕΝ. Φιλοδοξώντας μάλιστα – όπως διαρρέουν κύκλοι από το γραφείο επικοινωνίας του καναλιού – να αποτελέσει το βαρύ “πυροβολικό” του Σαββίδη μπας και εκτοξεύσει την τηλεθέαση.

Από ότι φαίνεται μάλιστα από τις πληροφορίες που διαρρέουν, θα πρόκειται για προσπάθεια – υπερπαραγωγή όπου θα φιλοξενούνται τρία βαριά χαρτιά της νυχτερινής ζωής στην Αθήνα, η Δέσποινα Βανδή ως παρουσιάστρια του προγράμματος, αλλά και οι τραγουδίστριες Τάμτα και Πάολα ως μέλη της κριτικής επιτροπής. Όπως μαθαίνουμε βέβαια από το ρεπορτάζ οι δύο τελευταίες δεν έχει υπάρξει ακόμα συμφωνία αλλά κάποιες καταρχάς σκέψεις.

Από ότι λένε, πάντως, πραγματικοί γνώστες στην πιάτσα, αυτή η προσπάθεια δεν φιλοδοξεί να είναι μόνο το βαρύ χαρτί του Σαββίδη μπας και φέρει τηλεθέαση στο κανάλι του αλλά μάλλον και  το…τελευταίο χαρτί. Αφού όλα τα άλλα (τα βαριά χαρτιά) πήγαν άπατα. Κι εδώ μάλιστα οι Τυπολογίες έθεσαν μερικά απλά ερωτήματα προς τον ίδιο τον ομογενή από τη Ρωσία μεγαλοεπιχειρηματία:

Ποια θα ήταν στα αλήθεια η εξέλιξη του εγχειρήματός του να αναμειχθεί στα μιντιακά αν αντί για την εξαγορά του Epsilon και το…αγκομαχητό με το Open, είχε αποκτήσει το Mega. (Θα ήταν) τρίτος με το “Καλημέρα σας”. Και με έσοδα 30 εκατ. ευρώ ετησίως“…

Αντί για αυτό προτιμά να τρέχει με τα X-Factor και τα πρώτα ονόματα στις μαρκίζες των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης.

Leave a Reply

Top