Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Ποια “φέσια” της ΝΔ; Λεφτά υπάρχουν για να κάνει συνεδριάσεις η “γαλάζια” ΚΟ στο…Καβούρι

Ποια “φέσια” της ΝΔ; Λεφτά υπάρχουν για να κάνει συνεδριάσεις η “γαλάζια” ΚΟ στο…Καβούρι

Ποια Βουλή και ποια γραφεία του κόμματος; Το μέλλον βρίσκεται στο… Καβούρι.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη φροντίζει καθημερινά να.. εκπλήσσει με τα πεπραγμένα της αλλά και τα όσα κατά καιρούς λέγονται από τους υπουργούς και τα στελέχη πρώτης γραμμής. Συν τοις άλλοις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να εισάγει στην πολιτική πραγματικότητα… καινά δαιμόνια, στοχεύοντας στο να φέρει έναν… νέο «αέρα».

Κι αυτή τη φορά, θα είναι… θαλασσινός, καθώς με απόφαση του πρωθυπουργού, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει το Σάββατο (9/11) στις 9 το πρωί, δεν θα συγκεντρωθεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, ή στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής, όπως συνηθίζεται, αλλά στο… Καβούρι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι από νωρίς στο πολυτελές ξενοδοχείο «Divani Caravel» στο Καβούρι, για να υποδεχθεί τα 158 μέλη της Κ.Ο της ΝΔ, μαζί με τους συμβούλους τους. Στη συνεδρίαση, η οποία θα κρατήσει τέσσερις ώρες, θα τοποθετηθούν οι Χρήστος Σταϊκούρας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Άδωνης Γεωργιάδης, Γιώργος Γεραπετρίτης αλλά και ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για τη Novartis, Ιωάννης Μπούγας.

Τι αποτέλεσμα θα βγει για τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης από μια συνεδρίαση η οποία θα λάβει χώρα μεταξύ τύρου, οίνου και χαλαρού κλίματος… αυτό θα το δείξει η ιστορία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στη Νέα Δημοκρατία, χρήματα υπάρχουν για brunch σε ξενοδοχεία αλλά όχι για την πληρωμή των δανείων της.

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

19 − 13 =

Top