Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Πληρωμένη απάντηση Τσίπρα στο επικό παραμύθι Μητσοτάκη “εσείς μας βάλατε στα Μνημόνια” (vid): Μας κυβερνά ένας αρνητής της πραγματικότητας, της αλήθειας, της Ιστορίας.

Πληρωμένη απάντηση Τσίπρα στο επικό παραμύθι Μητσοτάκη “εσείς μας βάλατε στα Μνημόνια” (vid): Μας κυβερνά ένας αρνητής της πραγματικότητας, της αλήθειας, της Ιστορίας.

Δεν καθυστέρησε να απαντήσει μέσω του twitter – αφού λόγω του κανονισμού δεν είχε δικαίωμα τριτολογίας – ο Αλέξης Τσίπρας στην αδιανόητη παραχάραξη της πολύ πρόσφατης ιστορίας, αλλά και την βαρύτατη υποτίμηση της μνήμης αλλά και της νοημοσύνης των Ελλήνων ψηφοφόρων από τον Πρωθυπουργό που τόλμησε να ξεστομίσει το επικό : “Εσείς μας βάλατε στα Μνημόνια” απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αμέσως μετά αποκάλεσε τον Αλ Τσίπρα και …”ψεύτη”!

“Ο κ. Μητσοτάκης τόλμησε να πει στην τριτολογία του «εσείς μας βάλατε στα μνημόνια»! Αντίστοιχα, πιστεύει ότι η ακρίβεια δεν πλήττει τους πολίτες και ότι η πανδημία δεν του ξέφυγε. Μας κυβερνά ένας αρνητής της πραγματικότητας, της αλήθειας, της Ιστορίας.” απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανάρτησή του στο twitter.

Leave a Reply

three × four =

Top