Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Πληρωμένη” απάντηση Μαξίμου στη Σπυράκη: Μιλάει για διαπλοκή το κόμμα της Siemens, της Novartis, του “Κήρυκα Χανίων” και των θαλασσοδανείων των 200 εκ.

“Πληρωμένη” απάντηση Μαξίμου στη Σπυράκη: Μιλάει για διαπλοκή το κόμμα της Siemens, της Novartis, του “Κήρυκα Χανίων” και των θαλασσοδανείων των 200 εκ.

Σκληρή απάντηση στην εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, που μίλησε νωρίτερα για “ένα νέο καθεστώς διαπλοκής που χτίζουν εδώ και 3 χρόνια ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος. Χρησιμοποιούν επιχειρηματίες άλλοτε για να ελέγξουν το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, κι άλλοτε για να ισοφαρίσουν τους τραγικούς χειρισμούς τους στο θέμα των Σκοπίων“.

Η αντίδραση του Μαξίμου ήταν άμεση, υπενθυμίζοντας μάλιστα τις εποχές, όπως λέει, “που στο MEGA έπαιρνε τις ειδήσεις στο μαξιλάρι της”:

Η κ. Σπυράκη εκτίθεται ανεπανόρθωτα και μόνο που αρθρώνει τη λέξη «διαπλοκή». Θα αρκεστούμε να της θυμίσουμε πως είναι εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Novartis, της Siemens, των θαλασσοδανείων 200 εκατ. ευρώ, του Κήρυκα Χανίων και πολλών άλλων σκανδάλων που γνωρίζει πολύ καλά ο ελληνικός λαός και δεν θα ανατρέξουμε στις εποχές που στο MEGA έπαιρνε τις ειδήσεις στο μαξιλάρι της.

Η πολιτική αλλαγή που φαντασιώνεται λοιπόν ως «μοναδική λύση» η ΝΔ δεν εδράζεται μονάχα στην απέλπιδα προσπάθεια να εκτροχιαστεί η πορεία εξόδου της χώρας από τα μνημόνια τον ερχόμενο Αύγουστο.

Είναι η μοναδική ελπίδα τους να κουκουλωθούν τα ατελείωτα σκάνδαλά τους.

Leave a Reply

Top