Είστε εδώ
Home > FAQ news > Πιστοποιείται ως η κυρίαρχη δύναμη η Κίνηση Μελών (“προεδρικοι”) στις νέες οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ! Περιορίζεται στο 30-35% η επιρροή του μετώπου “53” – Ομπρέλα – και άλλοι

Πιστοποιείται ως η κυρίαρχη δύναμη η Κίνηση Μελών (“προεδρικοι”) στις νέες οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ! Περιορίζεται στο 30-35% η επιρροή του μετώπου “53” – Ομπρέλα – και άλλοι

Νέες νομαρχιακές οργανώσεις αναδεικνύει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε ολόκληρη την χώρα και τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής επιβεβαιώνουν την πρωτοκαθεδρία της Κίνησης Μελών και της ευρύτερης πλειοψηφίας -των λεγόμενων προεδρικών- έναντι των άλλων εσωκομματικών τάσεων.

Οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων νομαρχιακών στις οποίες για πρώτη φορά ψηφίζουν και τα νέα μέλη που έχουν εκλεγεί ως αντιπρόσωποι αναμένεται να ολοκληρωθούν την ερχόμενη Κυριακή.

Κατά τις πληροφορίες σε ό, τι αφορά στις οργανώσεις της Αττικής η Κίνηση Μελών αναδεικνύεται στις περισσότερες ως πρώτη δύναμη με την Ομπρέλα που έχει στον πυρήνα της την ομάδα των 53 να καταγράφει ποσοστά της τάξης του 30-35%.

Ειδικότερα, φαίνεται πως οι προεδρικοί κερδίζουν με μεγάλα ποσοστά την Ανατολική Αθήνα, την Ανατολική Αττική και τη Νότια Αθήνα. Επίσης, η Κίνηση Μελών αναδείχτηκε πρώτη δύναμη στη Βόρεια Αθήνα όμως εκεί κατά τις πληροφορίες δεν αποκλείεται να υπάρξει συνεργασία της Ομπρέλας με τη ΡΕΝΕ κάτι που θα σήμαινε και τον έλεγχο της οργάνωσης.

Η Ομπρέλα έχει αναδειχθεί πρώτη δύναμη στην Δυτική Αθήνα. Επίσης, φαίνεται ότι ο Πειραιάς που θεωρούνταν προπύργιο των 53 τώρα έχει μοιρασμένες τις δυνάμεις ανάμεσα στην Ομπρέλα και την Κίνηση Μελών. Η Νομαρχιακή της Α’ Αθήνας αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση καθώς έχουν κατατεθεί πολλές ενστάσεις αναφορικά με μέλη που δεν εντάχθηκαν τελικώς στις λίστες.

Πηγή: thecaller.gr

Leave a Reply

2 × 5 =

Top