Είστε εδώ

Πιο χαμηλά … πιο χαμηλά! Έλληνες μεγαλοδημοσιογράφοι γελάνε γιατί … “το αρχείο παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ, έσβησε, κάηκε, καταστράφηκε…”

Εάν δηλαδή με τις μέχρι τώρα πομπές η χωρα μας ειχε κατρακυλήσει στην 108η θέση στον κόσμο στην ενημέρωση, τώρα, που θα καταδυθεί;…

Μπορεί το μέγαρο Μαξίμου, ο κορυφαίος υπουργός Γεραπετρίτης, ακόμα και ο διευθυντης του Γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός να διαβεβαίωναν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει κληθεί για να ενημερωθεί πλήρως για την παρακολούθηση του, ο Νίκος Ευαγγελάτος όμως είχε αντίθετη άποψη.

Σύμφωνα λοιπόν με τον γνωστό δημοσιογράφο και την συνεργάτιδα του Χριστίνα Κοραή, θα ήταν αδύνατον να ενημερωθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης, πάρα τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις από το Μαξίμου, διότι το αρχείο είχε καταστραφεί!

Δηλαδή, εάν πιστέψουμε τον Ευαγγελάτο, το Μαξίμου κυριολεκτικά δεν ξέρει τι του γίνεται, αφού την μία παρακολουθούν τον Ανδρουλάκη χωρίς υποτίθεται να το γνωρίζει ο πρωθυπουργός, την άλλη διαβεβαιώνουν τον Ανδρουλάκη ότι θα τον ενημερώσουν για την παρακολούθηση, ενώ υποτίθεται ότι το αρχείο έχει σβηστεί!

Η χαρά του Ευαγγελάτου και της Κοραή πάντως, δείχνει ότι ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από τους ισχυρισμούς τους, που σώζουν το Μαξίμου, ακόμα κι αν το εξευτελίζουν πλήρως. Άσε που βλέπουν την κυβέρνηση και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματικά ως Μεσσία, που εάν φύγει, δεν ξέρουν και οι δυο που θα βρεθούν…

Πηγή: newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.