Είστε εδώ

Πηγες ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το Ειδικό Δικαστήριο: «Το κατηγορητήριο της ΝΔ για Παππά κατέρρευσε με πάταγο»

Η ΝΔ συγκρούστηκε σφοδρά με την πραγματικότητα. Το κατηγορητήριό της κατέρρευσε με πάταγο» σημειώνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με αφορμή το Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες και τον Νίκο Παππά που ξεκίνησε σήμερα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, «πάρα την προσπάθειά της να αντιμετωπίσει το πολιτικό της στραπάτσο, η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να εργαλειοποιηθεί. Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί».

Από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σημειώνουν ότι «ο νομός για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, ο νόμος που εφάρμοσε τις απαιτήσεις του Συντάγματος βρίσκεται σε ισχύ.

Το δημόσιο εισέπραξε για πρώτη φορά χρήματα για τη χρήση των τηλεοπτικών αδειών.

ΕΣΡ και ΣτΕ δικαίωσαν τις πολιτικές μας, τόσο για το συνολικό τίμημα που επετεύχθη στον διαγωνισμό του 2016 όσο και για τις προϋποθέσεις που έθετε ο ν. 4339/2015.

Επί ΣΥΡΙΖΑ διασφαλίστηκε απόλυτα το δημόσιο συμφέρον, η προστασία και η αύξηση των θέσεων εργασίας στα ΜΜΕ, η πολυφωνία».

«Σε αντίθεση με τις σημερινές πρακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με τις αδιαφανείς παρακολουθήσεις, τις σχέσεις αλληλεξάρτησης αλλά και τις παρακολουθήσεις των ανθρώπων του Τύπου.

Ο ελληνικός λαός έχει βγάλει τα συμπεράσματά του» καταλήγουν οι ίδιες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *