Είστε εδώ
Home > FAQ news > Πιάστηκε να παραποιεί την αλήθεια “στον αέρα” ο Άδωνις! Η Γιάννα Παπαδάκου τον ξεμπρόστιασε LIVE στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου για τη Ράικου!!! (vid)

Πιάστηκε να παραποιεί την αλήθεια “στον αέρα” ο Άδωνις! Η Γιάννα Παπαδάκου τον ξεμπρόστιασε LIVE στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου για τη Ράικου!!! (vid)

Προαπάθησε ( για ακόμα μια φορά ) να πουλήσει τρέλα στον αέρα, μοντάροντας “ζωντανά” κείμενο από το Google σχετικά με τις δηλώσεις της παραιτηθείσης Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελ Ράικου, ο Αδ Γεωργιάδης, στην εκπομπή του Αιμ Λιάτσου στο Kontra, μόνον που αυτή τη φορά δεν είχε υπολογίσει οτι θα έβρισκε μπροστά του τη Γιάννα Παπαδάκου!!!

Ολα ξεκίνησαν όταν με SMS η κ.Γιάννα Παπαδάκου, θύμισε στα περί σκευωρίας, ότι σε ανύποπτο χρόνο στην επιστολή παραίτησης της η Ελένη Ραϊκου είχε αναφέρει για πιθανή εμπλοκή πολιτικών προσώπων.

Τότε, εν εξάλλω, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, τσίριζε ότι δεν έχει αναφέρει πουθενά τέτοια πράγμα η τεως εισαγγελέας διαφθοράς, είπε ότι αυτά που λέει η κ.Παπαδάκου λέει «τρίχες κατσαρές», έβγαλε όλους του παρεβρισκόμενους τρελούς, κάλεσε όλους τους θεατές να ψάξουν στο google ότι δεν έγραφε τίποτα τέτοιο η κ.Ραϊκου

Διάβασε μάλιστα το παρακάτω απόσπασμα από το κινητό του:

«Τις τελευταίες ημέρες μετά από σειρά ερευνών και επίπονης προσπάθειας καταφέραμε να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε τα πρώτα κρίσιμα και ουσιώδη στοιχεία που οδηγούν μετά βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι μεγάλος αριθμός κρατικών αξιωματούχων (κυρίως ιατρών δημόσιων νοσοκομείων ) δωροδοκούνταν απευθείας από λογαριασμό της εταιρείας Novartis Ελβετίας, με εμβάσματα σημαντικών χρηματικών ποσών που κατατίθεντο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.»

ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ GOOGLE ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

Ομως όταν βγήκε στον αέρα τηλεφωνικά η Γ. Παπαδάκου, διάβασε την ακριβώς παρακάτω παράγραφο (την οποία ο Γεωργιάδης δεν ανέφερε λέγοντας «κτλ κτλ»):

«Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι αντίστοιχα εμβάσματα εισέρχονταν από τον ίδιο λογαριασμό, επίσης απευθείας, σε λογαριασμούς νομικών προσώπων, τα οποία πιθανολογούνται ότι χρησίμευαν ως οχήματα προκειμένου να διοχετευθούν ως στους τελικούς αποδέκτες τους, προφανώς αξιωματούχους. Αυτό σήμανε αμέσως συναγερμό στην υπηρεσία μας γιατί προμήνυε πιθανή ύπαρξη παρόμοιων εμβασμάτων και σε άλλους εμπλεκόμενους, ενδεχομένως και πολιτικούς, δεδομένου ότι δεν έχει περιέλθει το σύνολο των αιτηθέντων στοιχείων στην υπηρεσία μας. Το συνολικό ποσό που κατευθύνθηκε στους παραπάνω ανέρχεται με τα μέχρι σήμερα στοιχεία, περίπου σε 28 εκατομμύρια ευρώ.»

ΑΦΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΨΕΥΔΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΤΑ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΝ ΒΑΞΕΒΑΝΗ, ΣΤΟ ΟΤΙ «ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΕΙ» Η κ.ΡΑΪΚΟΥ, ΠΩΣ Η ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (είχε πει «πιθανώς») ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ … «ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟ»!
( ΥΓ: Μια χαρά τα καταφέρνεις μόνος σου α/δρε…)

Του Αυγερινού Χατζηχρυσού

One thought on “Πιάστηκε να παραποιεί την αλήθεια “στον αέρα” ο Άδωνις! Η Γιάννα Παπαδάκου τον ξεμπρόστιασε LIVE στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου για τη Ράικου!!! (vid)

Leave a Reply

Top