Είστε εδώ
Home > FAQ news > Πιάσαμε πάτο! Μόνον Ιταλία και Τουρκία ξεπέρασαν την “επίδοση” των 35.580 νέων κρουσμάτων της χώρας μας σήμερα. Πάνω κι από ΗΠΑ (30,432) – Γερμανία (32,999), Ρωσία (21,073) !

Πιάσαμε πάτο! Μόνον Ιταλία και Τουρκία ξεπέρασαν την “επίδοση” των 35.580 νέων κρουσμάτων της χώρας μας σήμερα. Πάνω κι από ΗΠΑ (30,432) – Γερμανία (32,999), Ρωσία (21,073) !

Το κατάφερε τελικά κι αυτό η κυβέρνηση Μητσοτάκη που τον Απρίλιο μας υποσχόταν ότι διανύαμε το τελευταίο μίλι της πανδημίας και μέχρι πριν από λίγες μέρες μας αφηγούνταν ότι τα πήγαμε καλά με την πανδημία και ότι όσοι μιλούσαν για 5ο κύμα του κορονοιού … κινδυνολογούσαν.

Ήταν απόλυτα αναμενόμενο λοιπόν ότι ο Πρωθυπουργός (διέκοψε άρον άρον τις διακοπές του …) που εκτός απο περιοριστικά μέτρα, λουκέτα, ανοησίες τύπου απαγορεύεται η μουσική, υποχρεωτικότητες, ανόητη καταστολή, απαγορεύσεις ορθίων σε μαγαζιά την ώρα που στοιβάζονται όρθιοι σε ΜΜΜ, και που δεν βάζει ποτέ στην ατζέντα τίποτα αλλο για την ανάσχεση της επέλασης της πανδημίας, όπως αύξηση κλινών Κοβιντ στα νοσοκομεία, δημιουργία και στελέχωση κανονικών ΜΕΘ, δωρεάν pcr / rapid τεστ για όλους, πρόσληψη (αντί για αναστολές εργασίας) υγειονομικού προσωπικού, θα οδηγούσε την χωρα – με τα ίδια και τα ίδια μέτρα – από την μια αρνητική επίδοση στην άλλη, μέχρι που θα κατακτούσε την … παγκόσμια “πρωτιά”!  Από το τέλος …

Σύμφωνα λοιπόν με τον συνοπτικό πίνακα του worldmeters.info (από τα οπο τα οποία απουσιάζουν στοιχεία από Γαλλία και Ιταλία μέχρι αυτή την ώρα), σήμερα η χώρα μας με το νέο αρνητικό “ρεκόρ” (από ρεκόρ σε ρεκόρ ο Πρωθυπουργός μας…) των 35.580 νέων κρουσμάτων ανεβαίνει στο βάθρο των “νικητών” των χειρότερων επιδόσεων πάνω από χωρες όπως η ΗΠΑ-Ρωσία-Γερμανία-Αυστραλία κλπ!

Μας ξεπέρασαν μόνον οι Ιταλοί (61 εκ) και η Τουρκία (58 εκ) του Ερντογάν… Με βάση βέβαια τον πληθυσμό μας … η κυβέρνηση με την επίδοσή αυτή κερδίζει με άνεση το χρυσό βατόμουρο!

Ολόκληρος ο πίνακας με τις 244 χώρες ΕΔΩ</strong>

Αφήστε μια απάντηση

Top