Είστε εδώ
Home > FAQ media > “Παίζει χωρίς αντίπαλο” η ΕΡΤ! Πληθωρική η κάλυψη, αλλού γι αλλού τα ιδιωτικά, κοπτοραπτική ο ΣΚΑΙ!

“Παίζει χωρίς αντίπαλο” η ΕΡΤ! Πληθωρική η κάλυψη, αλλού γι αλλού τα ιδιωτικά, κοπτοραπτική ο ΣΚΑΙ!

Ο ΣΚΑΙ που υποτίθεται οτι φιλοδοξεί να είναι το πλουραλιστικό ενημερωτικό κανάλι … με το που ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις διέκοψε τη μετάδοση (χάνοντας και την ερώτηση του δημοσιογράφου του FOX στον Τσίπρα για τον Τραμπ …) για να συνεχίσει το δελτίο του μεταδίδοντας ρεπορτάζ για τις υψηλές πωλήσεις ελληνικής αντιπροσωπείας αυτοκινήτων … ! Προφανώς αυτό λέγεται … κοπτορραπτική και οχι … σοβαρή ενημέρωση!

Τα ιδιωτικά βαρούσανε το καθένα τον σκοπό του, θυμίζοντας την “πάστα φλώρα” στην αξέχαστη ελληνική κωμωδία ” Μια τρελή οικογένεια ” ( Αχ Στέλιο ήρθες, πότε ήρθες;… ), και μόνον η ΕΡΤ έμεινε να σώσει την τιμή της ελληνικής τηλεόρασης και της “πλουραλιστικής ενημέρωσης”!

Μπορεί λοιπον ” ο πλουραλισμός να απαιτεί πολλούς ” όπως διατεινόταν το σποτ του ΣΚΑΙ πριν από τον διαγωνισμό για τις άδειες το περυσινό καλοκαίρι, αλλά η ΕΡΤ απέδειξε χθες (για ακόμα μια φορά την τελευταία περίοδο ) ότι ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΗ για να καλύπτει επαρκώς τα μεγάλα γεγονότα και να ενημερώνονται πλήρως οι πολίτες!

Με λίγα λόγια και χθες, κατά την κάλυψη της επίσκεψης του Έλληνα Πρωθυπουργού στον Λευκό Οίκο και στη συνέχεια της συνέντευξης τύπου Τραμπ – Τσίπρα στον κήπο της προεδρικής κατοικίας ( που μεταδόθηκε ζωντανά σε παναμερικανικό δίκτυο και καλύφθηκε από όλα τα μεγαλα διεθνή Μέσα live … ), η ΕΡΤ απέδειξε ότι πλέον στο κομμάτι της ενημέρωσης παίζει χωρίς αντίπαλο…

Το ενημερωτικό προϊόν που μας πρόσφερε και χθες η ΕΡΤ ήταν υψηλής ποιότητας και δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από τα ξένα δίκτυα. Άλλωστε τα τεράστια βήματα που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό είναι ορατά καθημερινά και πλέον ο πήχυς είναι πολύ ψηλά για τους εγχώριους (ιδιωτες) ανταγωνιστές!

Η κάλυψη του ταξιδιού του Αλ Τσίπρα στις ΗΠΑ είναι μια ακόμα φωτεινή στιγμή τον τελευταίο καιρό της Δημόσιας Τηλεόρασης, που κάποιοι επιχείρησαν να “δολοφονήσουν” το 2013, ενώ ακόμα και σήμερα ονειρευονται να την κλείσουν, αν ποτέ τους δοθεί η ευκαιρία ξανά…

Πηγή: enimerosi24.gr

Leave a Reply

Top