Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Πετούσε φωτιές” ο Αλέξης με Ερντογάν! Αυτά μια φορά στα 100 χρόνια … “Μη μου μιλάτε εμένα για θρησκευτικές ελευθερίες … μιλήστε μου για την Αγιά Σοφιά, την Κύπρο, το σεβασμό στη Συνθήκη της Λωζάνης!” (vid)

“Πετούσε φωτιές” ο Αλέξης με Ερντογάν! Αυτά μια φορά στα 100 χρόνια … “Μη μου μιλάτε εμένα για θρησκευτικές ελευθερίες … μιλήστε μου για την Αγιά Σοφιά, την Κύπρο, το σεβασμό στη Συνθήκη της Λωζάνης!” (vid)

Έπαθε “κοκομπλόκο” ΟΛΗ η “Ενωμένη Αντιπολίτευση” και οι “βαστάζοι” της στα κανάλια, που είχαν αναθαρρήσει το μεσημερι για λίγα λεπτά μονον, σπέυδοντας να σπεκουλάρουν επάνω στο διάλογο του Τούρκου Προέδρου με τον Πρ Παυλόπουλο, στο προεδρικό Μέγαρο! Μετά όμως ήρθε ο Πρωθυπουργός και τους έκοψε ( για μια ακόμα φορά… ) τα “γελάκια” … “ΣΥΡΙΖΑ”!!!! Ήταν και … live το πολιτικό ξεβράκωμά τους και ήταν πιο “σκληρό” γι αυτούς, γιατί ήταν … αμοντάριστο!!! Τι να πούνε τώρα ο Κυριάκος και η Φώφη και ο … “παραπόταμος” της σοβαρότητας; Αυτά μια φορά στα 100 χρόνια γίνονται και τα έκανε πάλι ο … Αλέξης !…Ο κομμουνιστής πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο (πρώτη φορά αριστερά) υπερασπίστικε την Αγία Σοφία και την ορθοδοξία, την στιγμή που κάποιοι άλλοι “πατριώτες” έκαναν γαργάρες και κουμπαριες ( και … survivor στα κανάλια…) !
Πρώτη φορά Έλληνας Πρωθυπουργός τα χώνει τόσο χοντρά σε Τούρκο πρόεδρο και μάλιστα δημόσια, για θέματα σεβασμού του Δικαίου και ανθρώπινων ελευθεριών! Ξαναμπείτε στα καβούκια σας τώρα!

– Όπως δεν γίνονται ορθόδοξες τελετές στα παλιά τζαμιά της Ελλάδας, έτσι δεν πρέπει να γίνονται και μουσουλμανικές στην Αγιά Σοφιά! “Εμείς ποτέ δεν σκεφτήκαμε να κάνουμε ορθόδοξες λειτουργίες σε κάποιο τζαμί, όπως συμβαίνει τελευταία με την Αγιά Σοφιά. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στις ιδιαιτερότητες κάθε θρησκείας», είπε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.
– Στην Κύπρο υπάρχει παράνομη εισβολή και κατοχή
– Η Συνθήκη της Λωζανης δεν πρόκειται να αναθεωρηθεί
– Τα θέματα της μουσουλμανικής μειονότητας είναι εσωτερικά μας θέματα.

Και οταν… απάντησε ο Ερντογάν; Για τα τρία πρώτα δεν μίλησε καν (!) και για το τέταρτο παραδέχτηκε πως τα θέματα είναι εσωτερικά κι αυτός είπε απλώς μια γνώμη

Θα τους πάρει ( πάλι … ) πολύ κόσμο ο Αλέξης με τέτοιες (μεγάλες) πολιτικές εμφανίσεις! Το ξέρουν, το βλέπουν και … παρηγοριούνται … μεταξύ τους !!!

Pontius Pilates

One thought on ““Πετούσε φωτιές” ο Αλέξης με Ερντογάν! Αυτά μια φορά στα 100 χρόνια … “Μη μου μιλάτε εμένα για θρησκευτικές ελευθερίες … μιλήστε μου για την Αγιά Σοφιά, την Κύπρο, το σεβασμό στη Συνθήκη της Λωζάνης!” (vid)

  1. Όλό αυτό το χθεσινό σκηνικό καταγράφεται στα αρνητικά της κυβέρνησης. Και ακόμη δεν τελείωσε γιατί έχουμε και το κιτσαριό της Θράκης εν όψει. Γιατί έγινε η επίσκεψη αυτή μπορείτε να μας απαντήσετε; Υπήρχε κάποιος λόγος;

Leave a Reply

Top