Είστε εδώ

Παίρνει “διαζύγιο” με Φώφη. Ιδρύει κόμμα – “δεκανίκι” του Κυριάκου με Άννα και “εκσυγχρονιστές” ο Βενιζέλος

«Δεν με χωρίζει άβυσσος από τον Κ. Μητσοτάκη» δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ και παρόλο που πρόσθεσε και από τον κ. Τσίπρα δεν έχασε ευκαιρία να επιτεθεί για άλλη μια φορά στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, ως υπαίτιο όλων των δεινών της χώρας.
«Μας χωρίζει άβυσσος από την επιλογή μας για να σώσουμε τη χώρα;» δικαιολογήθηκε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ κάλυψε απόλυτα τις δηλώσεις του κ. Γρηγοράκου διαχωρίζοντας τη θέση του από το ΠΑΣΟΚ και την κ. Γεννηματά. Σημείωσε ότι η διαγραφή του κ. Γρηγοράκου είναι μια πράξη «που θα κριθεί αρμοδίως» και ότι παραμένει «μέλος του ΠΑΣΟΚ” καθώς “διεγράφη μόνο από την Κ.Ο. η οποία είναι αρμοδιότητα της κ. Γεννηματά». Πρόσθεσε επίσης ότι «δεν έχει αποκλειστεί από τις επαφές για την ανασυγκρότηση της παράταξης».
Τέλος ο ίδιος δήλωσε πάντα “παρών” στις πολιτικές εξελίξεις μιλώντας για κυβέρνηση συνεργασίας και ανασυγκρότηση του κέντρου, στο οποίο όπως είπε όλοι το ΠΟΤΑΜΙ αλλά και ο κ. Λεβέντης είναι ευπρόσδεκτοι.

Πηγή: left.gr

3 σχόλια στο “Παίρνει “διαζύγιο” με Φώφη. Ιδρύει κόμμα – “δεκανίκι” του Κυριάκου με Άννα και “εκσυγχρονιστές” ο Βενιζέλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *