Είστε εδώ
Home > FAQ news > upd! Τρεις τραυματίες από τα περιορισμένης έκτασης επεισόδια μετά τη λήξη της πορείας για το Γρηγορόπουλο – Ανοιχτό το κέντρο της Αθήνας

upd! Τρεις τραυματίες από τα περιορισμένης έκτασης επεισόδια μετά τη λήξη της πορείας για το Γρηγορόπουλο – Ανοιχτό το κέντρο της Αθήνας

upd: Αυτή τη στιγμή τα επεισόδια, σύμφωνα με το documentonews.gr, βρίσκονται σε σχετική ύφεση με σποραδικές μόνο επιθέσεις των κουκουλοφόρων αφού οι δυνάμεις των ΜΑΤ με την βοήθεια των δύο υδροβόλων οχημάτων “Αίαντας” κατάφεραν να προωθηθούν ψηλά στην Πλατεία Εξαρχείων και στους γύρω δρόμους. Παράλληλα, έχει επιβεβαιωθεί πως υπάρχουν μέχρι στιγμής τρεις τραυματίες από τα επεισόδια, ένας πολίτης και δύο αστυνομικοί.

Επίσης, φωτιά ξέσπασε σε μπαλκόνι διαμερίσματος σε πολυκατοικία που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Σπ. Τρικούπη, η οποία όμως έσβησε σε σύντομο χρονικό διάστημα κι έτσι δεν χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής.

Ο γνωστός “κλεφτοπόλεμος” που ακολουθεί πάντα σε παρόμοιες περιπτώσεις λαμβάνει χώρα και απόψε το βράδυ μετα τη λήξη της πορείας στη μνήμη του αδικοχαμένου και δολοφονημένου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στους δρόμους στις παρυφές των Εξαρχείων και γύρω από το Πολυτεχνείο.

Ρίψη πετρών, κάποιες μολότοφ και οι γνωστές φωτιές σε κάδους σκουπιδιών συνθέτουν το σκηνικό κυρίως στην οδό Στουρνάρα, που τα πιο πολλά κανάλια φρόντισαν να μετατρέψουν σε πολεμικά ανακοινωθέντα. Κάποιο δε νεότευκτο από αυτά που πάρει “πέρα” από την TV φρόντισε να αναρωτηθεί και ποια θα είναι η εικόνα που θα σχηματίζουν οι τουρίστες οι οποίοι ενοικιάζουν διαμερίσματα από την πλατφόρμα Air’n’B.

Η αληθεια λοιπόν είναι ότι τώρα, στις 9 το βράδυ, όπως μεταδίδουν και οι ρεπόρτερ της ΕΡΤ σε ζωντανές συνδέσεις από όλα τα καίρια σημεία της Αθήνας, το κέντρο είναι πλέον ξανά ανοιχτό, έχει αποδοθεί στην κυκλοφορία, τα δρομολόγια των λεοωφορείων και των συγκοινωνιών γενικά διεξάγονται κανονικά.

Τα ρεπορτάζ, όμως, των ιδιωτικών καναλιών επιμένουν να μας θυμίζουν τις αλήστου μνήμης εποχές “τρομολαγνείας”  MEGA, Όλγας Τρέμη και Γιάννη Πρετεντέρη από το 2008, το 2009, το 2010…

Leave a Reply

Top