Είστε εδώ
Home > FAQ news > Περιφερειακό Συμβούλιο: Τα κανάλια είχαν παραταχθεί για “αίμα”, αλλά τελικά δεν έβγαλαν είδηση…

Περιφερειακό Συμβούλιο: Τα κανάλια είχαν παραταχθεί για “αίμα”, αλλά τελικά δεν έβγαλαν είδηση…

Είχαν προετοιμαστεί για … “ροντέο”, αλλά τελικά, ήταν “πιο υποτονικά πεθαίνεις”! Από νωρίς είχαν παραταχθεί οι κάμερες των καναλιών στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου ψηφιζόταν ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας για το 2018, ελπίζοντας ότι θα έχουν τα πλάνα τα καλά από νέες επιθέσεις και τραμπουκισμούς ενάντια στην Ρένα Δούρου, (“καλο”)μαθημένα από τα επεισόδια των προηγούμενων ημερών ενάντια στην Περιφερειάρχη Αττικής.

Τελικά, όμως, δεν “άνοιξε ρουθούνι” και όλοι έκατσαν σαν “Παναγίες”. Κρίνοντας από την ισχνή προσέλευση, φαίνεται ότι μάλλον το σόου είχε εξαντληθεί την προηγούμενη φορά και σήμερα, που ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός που περιλαμβάνει και την άμεση ενίσχυση της Δυτικής Αττικής με 15 εκατομμύρια από ίδιους πόρους της Περιφέρειας, η συνεδρίαση κύλησε ομαλά.

Σήμερα που ακούστηκαν οι στόχοι και τα μέτρα της Περιφέρειας Αττικής για την επόμενη χρονιά, με ειδικό βάρος στην επιτάχυνση των έργων που έχουν ωριμάσει και είναι σε φάση υλοποίησης αλλά κυρίως στα αντιπλημμυρικά έργα που αφορούν το 23% του προϋπολογισμού των ίδιων πόρων της Περιφέρειας, περίπου μισό δισεκατομμύριο ευρώ, αυτοί που έδωσαν προχθές το παρών με φωνές, συνθήματα και τραμπουκισμούς φαίνεται ότι εξάντλησαν το ενδιαφέρον τους στο να δημιουργήσουν στημένο σκηνικό την προηγούμενη φορά (προετοιμάζοντας και το κλίμα για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μάνδρα και το λάσπωμα των παπουτσιών του…)

Αντζελίνα η Συριζαία

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top