Είστε εδώ

Περιφέρεια Αττικής: Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων σε 6.000 δικαιούχους του Κεντρικού Τομέα Αθήνας

Με τη διανομή τροφίμων, αύριο Τετάρτη (13 Απριλίου), σε 6.000 δικαιούχους της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών, συνεχίζεται η στήριξη των νοικοκυριών που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας και όπως υπογραμμίζει η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης Ερμίνα Κυπριανίδου «Είναι επιτακτική ανάγκη και υποχρέωση όλων μας η στήριξη τους και κυρίως, των παιδιών, των ηλικιωμένων και των ανέργων, με όρους ανθρωπιάς, γιατί κανείς δεν πρέπει να μένει μόνος του στην κρίση».
Αύριο πραγματοποιείται η δεύτερη διανομή τροφίμων στα 9 σημεία που έχει ορίσει η Περιφερειακή Ενότητα του Κεντρικού Τομέα Αθηνών, στους Δήμους Ζωγράφου, Βύρωνα, Γαλατσίου, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Καισαριανής, Ηλιούπολης και Δάφνης-Υμηττού.
Οι δικαιούχοι, θα παραλάβουν τρόφιμα μακράς διάρκειας (ελαιόλαδο, όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, γάλα, βρεφικές τροφές), φρούτα, λαχανικά και νωπό κοτόπουλο. Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί συνέχεια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).
Η Περιφερειακή Ενότητα ξεκίνησε την υλοποίηση του προγράμματος τον Μάρτιο, και θα ολοκληρώσει την πρώτη φάση της υλοποίησης τον Δεκέμβριο του 2016.
Πηγή: left.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *