Είστε εδώ
Home > FAQ media > Πέρασε μπροστά από τον ΣΚΑΙ το δελτίο ειδήσεων του OPEN! Άλλο κλίμα μετά την ανάληψη της γενικής διεύθυνσης από τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο

Πέρασε μπροστά από τον ΣΚΑΙ το δελτίο ειδήσεων του OPEN! Άλλο κλίμα μετά την ανάληψη της γενικής διεύθυνσης από τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο

Βήμα – βήμα προς την κορυφή η ενημέρωση του OPEN, που κερδίζει αθόρυβα αλλά σταθερά ένα-ένα τα στοιχήματα! Με τα πολιτικά και διεθνή θέματα να αποτελούν τον πυρήνα της θεματολογίας του, μετά την ανάληψη της γενικής διεύθυνσης ειδήσεων και ενημέρωσης από τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, το βραδινό δελτίο ειδήσεων με τη Νίκη Λυμπεράκη σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 9,2%, περνώντας μπροστά από τα δελτία των ΣΚΑΪ (8,8%), ΕΡΤ (5,9%) και Mega (5,8%).

Ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά κατέγραψε στους Άντρες 25-54 με μέσο όσο 11,2%, με τα δελτία των ΣΚΑΙ (10,9%), STAR (9,4%), Mega (5,5%) και ΕΡΤ (5%) να ακολουθούν.

Η νέα δυναμική κατεύθυνση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, βγάζει μπροστά το πολυπληθές και έμπειρο δημοσιογραφικό δυναμικό του, με την ανανέωση να έχει αρχίσει να αποτυπώνεται δυναμικά και στα ποσοστά τηλεθέασης.

Πηγή: ethnos.gr

Leave a Reply

fifteen − 4 =

Top