Είστε εδώ

Πεντοζάλη τα κανάλια…

Έχουμε και λέμε λοιπόν: το στρίμωγμα που τρώει ο Αλέξης δεν έχει αρχή μέση και τέλος, ο λόγος είναι ένας και ξεκάθαρος, τηλεοπτικές άδειες λέγεται.
Άμα το καλοσκεφτείς λίγο στο εξωτερικό δεν τον έχουν στη συκοφαντία, στο κυνήγι στο ψέμμα όπως εδώ με δαύτους.
Λοιπόν του ‘χουν φορτώσει όλο το προσφυγικό, ότι αυτός το προκάλεσε (σε λίγο θα μας πουν ότι προκάλεσε και τον πόλεμο στη Συρία), ότι είναι λάθος που έφερε το ΝΑΤΟ,
ότι είναι λάθος τα hot-spots, ότι θα μας πνίξουν, ότι θα μας βιάσουν και ότι θα μας πάρουν και την προίκα οι λαθραίοι όπως τους λενε. Παίζουν όμως και μια γλυκιά μουσικούλα με δάκρυα στα δελτία να τους λυπηθούμε παρόλο που ρίχνουν νερό στο μύλο του ρατσισμου.
Μετά του φορτώνουν το αγροτικό, μετα λύπης τους βέβαια βλέπουν ότι οδεύει προς λύση, τους ξεσηκώνουν, τους βαζουν πρώτη είδηση, τους βγάζουν φόρα παρτίδα παντού, αλλά το πράμα έχει φθίνουσα πορεία προς στεναχώρια τους.
Τα εργασιακά, τα συνταξιοδοτικά και τα φορολογικά τα θάβουν και αυτά, χωρίς όμως κανείς να δίνει ένα plan-b, να σου λέει ρε παιδί μου ότι με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει ταμείο σε 10 χρονια, ότι δε θα γίνουν όλα ιδιωτικά, ότι δε θα τρώμε ρίζες από τα δεντρα στα γεράματα, σκέτο κράξιμο μόνο.
Γι’ αυτό ρε Αλέξη ξεχασέ τα όλα, άστους εκεί στις τσάμπα άδειες τους, άστους να χρωστάνε στις παλιοτράπεζες του σατανά, να δεις για πότε θα αλλάξει το κλίμα, να δεις για πότε θα γίνεις γλυκούλης και ικανός σε όλα σου και στα λίγα καλά σου και στα πολλά στραβα σου.
Θα επανέλθω….
Γιάννης ο Φλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *