Είστε εδώ
Home > FAQ news > Πέφτουν “λουκέτα” σε σχολεία λόγω κορονοϊού 2 μόλις ημέρες μετά το άνοιγμα και τις μάσκες – φιάσκο! Κλειστά 5 σχολεία-κρούσματα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς-Ενημερωθείτε ποια δεν λειτουργούν

Πέφτουν “λουκέτα” σε σχολεία λόγω κορονοϊού 2 μόλις ημέρες μετά το άνοιγμα και τις μάσκες – φιάσκο! Κλειστά 5 σχολεία-κρούσματα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς-Ενημερωθείτε ποια δεν λειτουργούν

Άνοιξε ο Μωϋσής φίρδην – μίγδην τις πύλες εισόδου και τα ξενοδοχεία τον Ιούλιο – μετά από πιέσεις των εταίρων και των ξενων αεροπορικών και τουριστικών εταιρειών – για να κλείσει δυο μόλις ημέρες μετά το άνοιγμα τους, σχολεία, τον Σεπτέμβριο!

Πριν καν προλάβουν να μπουν στις αίθουσες και υπό το βάρος του πρώτου κιόλας φιάσκο, με τις μάσκες – γίγας, έπεσαν τα πρώτα λουκέτα λόγω κρονοϊού! Κλειστό θα παραμείνει μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου το 2ο Λύκειο Καισαριανής, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού με τη σύμφωνη γνώμη του επιθεωρητή Υγείας. Παραμένει άγνωστος ο αριθμός των κρουσμάτων, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες θετικοί στον κορονοϊό είναι η διευθύντρια του σχολείου και ένας καθηγητής.

Την είδηση μετέδωσε η ΕΡΤ, που έκανε έμμεση αναφορά σε κρούσματα κορονοϊού, λέγοντας ότι σύμφωνα με την υπουργική απόφαση ένα σχολείο μπορεί να κλείσει κατόπιν εμφάνισης άνω των τριών κρουσμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το υπουργείο Υγείας είχε διευκρινίσει τις προηγούμενες ημέρες πως σε περίπτωση κρουσμάτων θα κλείνει μόνο το τμήμα όπου εμφανίστηκε το κρούσμα.

Κλειστά σχολεία λόγω κορονοϊού

Η αναστολή λειτουργίας σε έξι σχολεία αποφασίστηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Σήμερα είναι κλειστά 5 σχολεία κι ένα Τμήμα. Σύμφωνα με σημερινά στοιχεία (16/9) του υπουργείου Παιδείας, κλειστά λόγω κορονοϊού είναι τα ακόλουθα σχολεία μέχρι τις ημερομηνίες που αναγράφονται στη διπλανή στήλη.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε (αυτόματη ενημέρωση) τα σχολεία που κλείνουν

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

10 − 9 =

Top