Είστε εδώ
Home > FAQ news > Παύλος Πολάκης: 18 άτομα με κορονοϊό περιμένουν τώρα στην λίστα του ΕΚΑΒ για ένα κρεβάτι! Που είναι οι … 1200 ΜΕΘ; …

Παύλος Πολάκης: 18 άτομα με κορονοϊό περιμένουν τώρα στην λίστα του ΕΚΑΒ για ένα κρεβάτι! Που είναι οι … 1200 ΜΕΘ; …

Με μια σειρά σοβαρά ερωτήματα που θέτουν ευθέως υπό αμφισβήτηση τις διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού στην Βουλή αλλά και της ηγεσίας του Υπ. Υγείας οτι υπάρχουν διαθέσιμες 1200 (1240 για την ακρίβεια ) κλίνες ΜΕΘ για το Σύστημα Υγείας, επανέρχεται ο πρώην αν Υπ Υγείας, στο ζήτημα της πανδημίας. Παράλληλα στην αναρτησή του ο Παύλος Πολάκης αναφέρεται και στο θέμα της εθελοντικής προσφοράς του από τον περασμένο Μάρτιο να αξιοποιηθεί ως γιατρός ενατικολόγος στην πανδημία, αφήνοντας υπονοούμενα για σκοπιμότητα πίσω από την αβελτηρία να τον αξιοποιήσουν στο συντονιστικο κέντρο του ΕΚΑΒ – ΕΚΕΠΥ.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

“18 άτομα στη λίστα του ΕΚΑΒ για κρεββάτι ΜΕΘ ,με λοίμωξη από κορωναιο.
Συν άλλοι τόσοι περίπου με άλλα νοσήματα που ψάχνουν και αυτοί κλίνη ΜΕΘ !!!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 1200 ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ;;;;;
Έχουμε κολλήσει στους 610;;;
Ξαναρωταω:
Α) Πόσοι από τους 121 συμπολίτες μας που δυστυχως πέθαναν χθες ,νοσηλεύονταν σε κλίνη ΜΕΘ και πόσοι σε απλή κλίνη;;
Β) Πόσοι συμπολίτες μας νοσηλεύονται σήμερα διασωληνωμενοι σε απλές κλίνες με φορητούς αναπνευστήρες;;;
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αύριο θα καταθέσω δια ζώσης γραπτή επιστολή (απαντώντας στην επιστολή που μας εστειλε το Υπουργειο Υγειας στους βουλευτές γιατρους που δήλωσαν εθελοντές φωτό 1-2)
ΞΑΝΑΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ αυτό που ζήτησα από το ΜΑΡΤΗ δηλαδή να δουλέψω με κάποιες βάρδιες την εβδομάδα στην Ιατρικη Ομάδα του συντονιστικού κέντρου του ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ που διαχειρίζεται τις κλίνες ΜΕΘ .
Αυτό το κέντρο εμείς το ενισχύσαμε ως κυβέρνηση ,ΕΜΕΙΣ φτιάξαμε την ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης των κλινών και γι αυτό ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΕΚΕΙ!!!
(Και εννοείται πως τότε θα φανεί και η αλήθεια)
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΕΤΣΙ;;;
ΥΓ στη φωτό 3 φορητός αναπνευστήρες Ελληνικής κατασκευής ….γιατί ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!!”

Leave a Reply

one × five =

Top