FAQ news

(Παύλο πότε θα μας πεις κι εμάς τι έλεγε για τον Κασσελάκη;) “Προειδοποίηση” Πολάκη στην Τζάκρη: “Μην αρχίσω να λέω τι έλεγες για τον εξωχώριο σε ένα γραφείο πριν την μομφή…”

(Παύλο πότε θα μας πεις κι εμάς τι έλεγε για τον Κασσελάκη;) “Προειδοποίηση” Πολάκη στην Τζάκρη: “Μην αρχίσω να λέω τι έλεγες για τον εξωχώριο σε ένα γραφείο πριν την μομφή…”

Χοντρά “καρφιά” – κατά το κοινώς λεγόμενο “ταβανοπρόκες” – άφησε ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του για την Θεοδώρα Τζακρη , απαντώντας σε όσα του καταλόισε ότι δήθεν “κρατούσε το φανάρι στους “πραξικοποηματίες” …”

Συγκεκριμένα ο Πολάκης αναφέρεται σε κάποιον διάλογο της Θ Τζάκρη με τρίτους (αναφέρει τα πρόσωπα), σε συγκεκριμένο γραφείο, πριν της ΚΕ της πρότασης μομφής, αφήνοντας “αιχμές” για τον Κασσελάκη (“εξωχώριος”):”Γιατι αν σου απαντήσω, πρεπει να πω αυτα που ελεγες για τον εξωχωριο, πριν την Κεντρικη επιτροπη της μομφης στο κοινο με άλλον γραφειο σου στην Αθηνα εκει στην παροδο της Φιλελληνων! Μπροστα στον Τακη και στον Πλουταρχο!!”

Και μάλιστα, όπως αναφέρει ο κ. Πολάκης, ενώπιον μαρτύρων, τους οποίους και κατονομάζει, ενώ αφού τονίζει πως «έχει και ο εξευτελισμός τα όριά του», την προειδοποιεί πως «σε ένα μήνα, η τσιχλόφουσκα θα έχει εξαφανιστεί».

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά στην άρνηση του κ. Αποστολάκη να παραδώσει την βουλευτική του έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ, παρότι ο ίδιος είναι βουλευτής Επικρατείας, «διορισμένος» από τον Αλέξη Τσίπρα, ο Παύλος Πολάκης τον καλεί να μην γίνεται «πιόνι ανίκανων εξωχώριων που τους χρησιμοποιούν «όμιλοι» για τους σχεδιασμούς της ελεγχόμενης αναμόρφωσης του πολιτικού σκηνικού».

Η ανάρτηση Πολάκη

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

“Ναυαρχε παράδωσε την έδρα!
ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!
Τιμησε την υστεροφημία σου!
Μην γίνεσαι πιόνι ανίκανων εξωχώριων που τους χρησιμοποιούν «ομιλοι» για τους σχεδιασμους της ελεγχομενης αναμορφωσης του πολιτικου σκηνικού, οπως έγραφε στο κατα παραγγελία άρθρο ο Βερυκιος!
ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΥΡΙΟ!!
Θεοδωρα ,στο κρασι που έχουμε πιει στην Κρητη και στην Πελλα ,δεν θα σου απαντήσω στις προκλήσεις που τολμάς χωρις αιδω και κανεις εναντιον μου ,που σε υπερασπιστηκα ουκ ολιγες φορες….
Γιατι αν σου απαντήσω, πρεπει να πω αυτα που ελεγες για τον εξωχωριο, πριν την Κεντρικη επιτροπη της μομφης στο κοινο με άλλον γραφειο σου στην Αθηνα εκει στην παροδο της Φιλελληνων!
Μπροστα στον Τακη και στον Πλουταρχο!!
Αντε γιατι εχει και ο εξευτελισμος τα ορια του!!
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ….γιατι σε ενα μηνα ,η τσιχλοφουσκα θα εχει εξαφανιστει…..”

Περισσότερα
Σχετικά
Προτεινόμενα

20 Σχόλια

ΘΑΝΑΣΗΣ
30/11/2024

META TΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ,ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΙΑΣ.!!!ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ .ΤΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ,ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΚΑΤΙΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ κλπ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ”The FAQ”

Απάντηση
2/ευρω
30/11/2024

Κυρ Θανάση, εγώ και όλη η οικογένεια μου ψηφίσαμε Κασσελακη και εδώ και καιρο,”Θα κάνω παιδια, μόνο αγόρια, δανεισμός γυναικών και αλλά χιτλερικα),” είμαστε εναντίον του. Τι σε κάνει να πιστευεις οτι εσυ εισαι μέλος και η ψήφος σου μετράει και η δική μας όχι; Ποια ψήφος κατά πατηθηκε;Την δική μας ψήφο την κουρελιασε, την χρησιμοποίησε για προσωπικο του όφελος. Να μιλάς ΜΟΝΟ για την δική σου ψήφο (αν ήσουν και ποτε μέλος) Και για όσα αφήνει υπαινιγμούς ο Πολάκης γιατί είναι κουτσομπολιό, και όχι ας πουμε η μεταστροφή προιον συναλλαγής;Μπορεί και να τον ηρασθη σφόδρα βέβαια,η, να την έπεισε η αριστεροσύνη του Αντώναρου, του Σπηλιοτοπουλο, η, και άλλες υπό περιπτώσεις.

Απάντηση
ΘΑΝΑΣΗΣ
01/12/2024

Η ΨΗΦΟΣ ΟΛΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΑΡΗΣ . ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΟΜΩΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ???ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Η ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ 87??? ΠΟΥ ΕΧΡΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,””ΤΑΣΚΕΝΔΗ”!!!!

Απάντηση
ΓΝΩΡΙΖΩΝ
01/12/2024

Η ΘΑΝΑΣΗΣ Γ……ΣΟΥ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ

Απάντηση
ΘΑΝΑΣΗΣ
01/12/2024

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΗΘΟΣ ΣΟΥ !!!!ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ .ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ.ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ!!!ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ..ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙΣ.ΓΕΛΟΙΕ!!

ΑΛΗΘΕΙΕΣ
01/12/2024

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ Γ……… ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙΣ ΠΟΛΥ, ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΕ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ!

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ, ΒΡΕ ΨΥΧΑΚΙΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΩΝ!

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ!

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΜΕ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ, ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΣΕΙΣ,

ΠΑΛΙΟΨΥΧΑΚΙΑ!

ΤΟ SITE ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ, ΓΕΛΟΙΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ,

ΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ!

ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.

ΟΙ 87 ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

Σ’ ΑΡΕΣΕΙ, ΔΕΝ Σ’ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ 87 ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΕΕΙΝΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΕΣ

ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΆΙ ΣΙΧΤΙΡ, ΠΑΛΙΟΚΕΦΤΙΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΔΩ.

ΟΙ 87 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. ΜΑΖΙ ΚΙ ΕΣΥ. ΜΠΑΖΟ. ΟΥΣΤ, ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ.

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ
01/12/2024

* ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΑ

2/ευρω
01/12/2024

Μας μέτρησες έναν έναν και είδες ότι η πλειοψηφία είστε οι του σκετου; Μήπως ήσουν κυρ Θανάση στις εφορευτικής επιτροπές για την ανάδειξη Προέδρου και μιλάτε για εικονικούς αριθμους. Εγώ κυρ Θανάση είδα λεωφορεία έξω από τον χώρο, κι σχ μο να φωνάζει, να σπρωχνει και να υπακουει σε εντολές του σκετου:φυγετε και αυριο στον ΤΑΥΡΟ. Βρε κυρ Θανάση, ξεκίνησε κάποιος από πχ Φλώρινα, (ένα λεωφορείο 60 θέσεων), ερχόταν Αθήνα και άκουγε τον σκέτο να του λέει φευγουμε τώρα και αυριο συνάντηση στον Ταυρο, και θέλεις να μας πεις ότι ήταν συνέδροι;όχλος ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία. Γιατί το σενάριο αυτό ήταν, αν δεν έχουμε πλειοψηφια, αποχωρουμε με φασαρία για να προβουμε μετά στις καταγγελίες. Όταν δηλ. μόνος του αποφασίζει την αλλαγή ονόματος, οργανώσεων, μετονομασίες κλπ ήταν δημοκρατικό; γιατί η δημοκρατική σας μνημη αρχίζει από το συνέδριο;Και αυτό το “ΤΑΣΚΕΝΔΗ” επειδή το είπε ο Βερυκιος (άλλο “πιστόλι”) στον ΑΛΦΑ πριν 3-4 μέρες λέω να το δείτε λίγο, τι σας συνδέει με τον ιδιοκτήτη του ΑΛΦΑ, και ποιους σκοπός εξυπηρετεί τα. Για μένα, όταν συμφωνώ και με προστατευει ολιγαρχης και ιδιοκτήτης ΜΜΕ είναι ΟΧΙ ΥΠΟΠΤΟ, ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ.

Απάντηση
aik
01/12/2024

Ρε 2/ευρε,γιατι χεζεις την συζητηση;Δεν καταπατησαν την ψηφο της πλειοψηφιας,τουλαχιστον;(συμπεριλαμβανομενης και του σογιου σου,οπως λες).Τί στο κερατο;Τ’ι δουλεια εχει ο Κασσελακης;Πεταξαν εξω τον δασκαλο Τσιακμακη που ουτε Κυρκος,ουτε Αλεξης ουτε ο Κας τολμουσαν να ακουμπησουν;Και λεω γι’αυτον τον Ανθρωπο που δεν γνωριζετε τί αγωνα εχει κανει για να γινουν τα τουβλα αριστα παιδια.Ειπαμε:Το τί ειναι ο Κας,ο,τι θετικο,ο,τι αρνητικο,εγκωμια,καταρες,μπορουμε να λεμε με τις ωρες.Το οτι αυτοι οι απατεωνες πολιτικαντηδες,τσογλανακια του Μακιαβελλι ειναι σταλινοφασιστες,δεν σηκωνει παρερμηνεια,οπως και το καταστατικο του Συριζα(αν υπαρχει)

Απάντηση
2/ευρω
02/12/2024

Τσιακμακης, Μελπω, Σπηλιωτόπουλος, Αντώναρος, Κασσελακης. Πάρε το αβγό και κουρεφτο. Δηλ. κάθησε ο Τσιακμακης δίπλα τον Σπηλιωτόπουλος και γράψανε την διακήρυξη; τρέλανε μας ΑΙΚ. Και κάτι άλλο, ξέρεις ποσοι αγωνιστές είναι στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ; τι το αναφέρεις διαρκώς, δεν είναι επιχείρημα (και η Δαμανάκη φωνή του Πολυτεχνείου ήταν αλλά μια χαρά την βόλεψε ο Κουλης στις ΘΑΛΑΣΣΕΣ)

Απάντηση
2/ευρω
02/12/2024

Τσιακμακης, Μελπω, Σπηλιωτόπουλος, Αντώναρος, Κασσελακης. Πάρε το αβγό και κουρεφτο. Δηλ. κάθησε ο Τσιακμακης δίπλα τον Σπηλιωτόπουλος και γράψανε την διακήρυξη; τρέλανε μας ΑΙΚ. Και κάτι άλλο, ξέρεις ποσοι αγωνιστές είναι στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ; τι το αναφέρεις διαρκώς, δεν είναι επιχείρημα (και η Δαμανάκη φωνή του Πολυτεχνείου ήταν αλλά μια χαρά την βόλεψε ο Κουλης στις ΘΑΛΑΣΣΕΣ) Και η μάνα του Θεοδωρικάκου, στην φυλακή πεθανε, αρνήθηκε να υπογράψει δήλωση, κομμουνίστρια μέχρι το μεδουλι, αλλά δες ογιος πως κατέληξε, υπηρέτης του Κουλη)

vamos
30/11/2024

Πολάκη,… πες αλεύρι

Απάντηση
ΓΝΩΡΙΖΩΝ
01/12/2024

vamos ΤΗΣ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΤΟ….. ΓΥΡΕΥΕΙ

Απάντηση
ΑΛΗΘΕΙΕΣ
01/12/2024

ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΜΑΜΑΣ! ΠΑΛΙΟΨΥΧΑΚΙΑ!

Απάντηση
Παναγιώτης Κατσορίδας
30/11/2024

Και μετά μιλάγατε για τα πάνω από τα 300 μέτρα. Ούτε μέσα στους βόθρους δε μπορείτε να σταθείτε.
Οι «Κατίνες» ωχριούν μπροστά σας κύριε πολλάκη. Κρίμα το μουστάκι σας!

Απάντηση
Αλεξ
30/11/2024

Βρε Παυλη πως θα εφτανες στο σημειο να γινεις κουτσουμπολα για τα πρωιναδικα, μας εχεις ξεπερασει,δεν λογιζεσαι την λεβεντογεννα Κρητη;

Απάντηση
ΓΝΩΡΙΖΩΝ
01/12/2024

ΚατσΑρίδα

Απάντηση
ΑΛΗΘΕΙΕΣ
01/12/2024

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ.

ΕΙΣΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΣ, ΓΕΛΟΙΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΩΝ!

Απάντηση
Ν
30/11/2024

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατίνα από την Τζάκρη!!! Καλώς την προειδοποιεί ο Πολάκης που τον προκαλεί μέρες τώρα. Εκτός αν πρέπει να ακούμε “τι έλεγε η κατίνα της γειτονιάς” μονόπλευρα!!!

Απάντηση
2/ευρω
01/12/2024

Δεν κάνει σε κανέναν εντυπωση η “εξαφάνιση” Τζάκρη; ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ “ΚΑΡΦΙ” ΠΟΛΑΚΗ; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ;

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FAQ Media

Good Life

Ενέργεια