Είστε εδώ

Πάτσης “δίνει” Μαξίμου: “Ουδείς με πήρε ένα τηλέφωνο να μου πεί “αυτό δεν πρέπει να είναι έτσι”…”

«Όταν λοιπόν το Σάββατο… την Κυριακή δημιουργήθηκε το θέμα ο κος Οικονόμου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με κάλεσε και μου είπε πρέπει να βγάλω ένα Δελτίο Τύπου. Έστειλα το Δελτίο Τύπου την Δευτέρα το βράδυ, την Τρίτη το πρωί γίνανε κάποιες διορθώσεις καθ’ υπόδειξίν του».

Μια χαρά γνώριζαν στο Μαξίμου για τις business του Ανδρέα Πάτση και τον κάλυπταν μέχρι την τελευταία στιγμή. Αυτό προκύπτει από τον ίδιο τον διαγραφέντα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, οποίος αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο και τις συνεννοήσεις που είχε απευθείας με το Μαξίμου και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Όπως είπε από το Σαββατοκύριακο ήταν σε απόλυτη συνεννόηση με τον Γιάννη Οικονόμου καθώς γράφανε και σβήνανε παρέα το Δελτίο Τύπου που στη συνέχεια εξέδωσαν ο Πάτσης με τίτλο «απάντηση στις συκοφαντίες ΣΥΡΙΖΑ».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ και στον Άρη Πορτοσάλτε ο λαλίστατος Ανδρέας Πάτσης ομολόγησε ότι έδρασε σε απόλυτη συνεννόηση με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, για την συγκάλυψη του σκανδάλου.

Περιγράφοντας λοιπόν την συνεργασία τους ο Ανδρέας Πάτσης με αφοπλιστική ειλικρίνεια εξήγησε πως ότι έκανε ήταν καθ’ υπόδειξη του Μαξίμου.

Χαρακτηριστικά ανέφερε «Όταν λοιπόν το Σάββατο την Κυριακή δημιουργήθηκε το θέμα ο κος Οικονόμου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με κάλεσε και μου είπε πρέπει να βγάλω ένα Δελτίο Τύπου. Έστειλα το Δελτίο Τύπου την Δευτέρα το βράδυ, την Τρίτη το πρωί γίνανε κάποιες διορθώσεις καθ’ υπόδειξίν του και μου δόθηκε η εντολή να βγάλω το Δελτίο Τύπου όπου θα αναφέρομαι και στο θέμα της εισπρακτικής το 2010, που έχει κλείσει το 2019 – που δεν ήταν εισπρακτική- αλλά εν πάση περίπτωση και για το θέμα του Πλάτωνα που έχει σταματήσει εδώ και πόσα χρόνια».

Γίνεται αντιληπτό ότι το «καυτό» Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν από κοινού ο διαγραφέντας βουλευτής της ΝΔ με τον Γιάννη Οικονόμου κυκλοφόρησε υπό τον τίτλο «απάντηση στις συκοφαντίες ΣΥΡΙΖΑ».

Σε άλλο σημείο ο βουλευτής περιγράφοντας και την δράση του σε εταιρεία σε σύμπραξη με την τράπεζα Πειραιώς επιφυλάσσοντας και νέο αποκαλυπτικό σχόλιο πως με όλα αυτά «πυροβολούν την επιχειρηματικότητα», φανερώνοντας τον τρόπο με τον οποίο πορεύονται στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη, που μια χαρά γνώριζε τα πάντα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο Δελτίο Τύπου, που γράφανε και σβήνανε από κοινού με τον Γιάννη Οικονόμου κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ και το Παύλο Πολάκη για κρεσέντο ύβρεων και συκοφαντιών σε βάρος τους. Υποστήριζαν μάλιστα πως οι αποκαλύψεις είναι ένα  «μεγάλο ψέμα» που είχαν στόχο να μειώσουν  την επαγγελματική και επιχειρηματική του διαδρομή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση μετά τις αποκαλύψεις Πάτση ότι σε συνεννόηση με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο προσπαθούσαν να καλύψουν το σκάνδαλο, θα πρέπει να απαντήσουν τι μεσολάβησε μέσα σε λίγες ώρες και από τις «συκοφαντίες ΣΥΡΙΖΑ» αποφασίστηκε η διαγραφή του βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ από την κοινοβουλευτική ομάδα και το κόμμα.

Πως και γιατί ενώ στήριζαν μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ανδρέα Πάτση και μάλιστα του υπέδειξαν με ποιον τρόπο θα απαντήσει, τον «πέταξαν σαν την τρίχα από το ζυμάρι».

Πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι μπροστά στο σάλο που προκλήθηκε με τις αποκαλύψεις και εκτιμώντας ότι το σκάνδαλο Πάτση θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην κυβέρνηση αποφάσισαν να «πετάξουν» τον Πάτση για να διασώσουν τον Πιερρακάκη.

Πηγή: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *